Liczba postów: 732
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
Miejscowość: Warszawa
ale to chyba chodzi o coś innego, kolega w swym folio ma nie swoje foty...
a co za tym idzie jeśli pomylili foty równie dobrze mogą i kasę - skoro jest zle połączone id foty z id sprzedawcy to i kasa moze pójść ta sama (błędna) relacja...
napisz do suportu bo my to chyba wiele nie zdziałamy w tej sprawie - mozna cos najwyżej sprawdzić własne portfolio czy problem nie jest bardziej globalny.
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Podlinkowałem jak działa zakup przez koszyk w tym API, przez Media ID, więc co najwyżej mogą Ci sprzedać inne zdjęcie niż chciałeś (inne Media ID), ale wtedy tylko klient się zdenerwuje bo właściciel Media ID swoją kasę zarobi. Transakcje przez to API są dość oczywiste, kiedyś się tym bawiłem, nie można kupić zdjęcia Pana X i zapłacić za nie Panu Y. Oczywiście syf na tej stronie jest karygodny.
Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
Co ciekawe w moim portfolio również są nie-moje zdjęcia, a kiedy w nie kliknę piszę że "taken by tomas24" ??? Cholera ale skąd? Jak mogliby pomylić autora zdjęcia?
Liczba postów: 148
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Miejscowość: Polska
Też mam dwa obce, ale, jak widzę, nie ma sensu o nich pisać.
Liczba postów: 148
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
tydzien i tez nic nie odpisali
moze trzeba do Fotolii uderzyc? ze uzyczaja zdjecia i ktos robi bajzel?
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Zauważyłem dziś, że ktoś z PixMac do mnie pisał na początku października, naświetliłem więc problem mieszania zdjęć, zobaczymy co z tego wyniknie.