Liczba postów: 769
Liczba wątków: 32
Reputacja:
14
Miejscowość: Kielce
ja mam dokładnie taki stół jak chcesz mogę Ci go pomierzyć, ale będę się z nim widział dopiero w sobotę
co do sztywności to racja te dwa przeciwstawne zagięcia płyty bardzo ją usztywniają
Liczba postów: 356
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Miejscowość: Warszawa
Byłbym bardzo wdzięczny za te wymiary. I tak startuję z robotą dopiero jak dostanę płyty(poniedziałek)
Reputacja:
1
Dalej zainteresowany. Jeśli masz jakieś zdjęcia całego stołu z jakąś rzeczą jako punkt odniesienia to dziś wyślij w wolnej chwili. Dzięki
Reputacja:
14
tak, to ten sam stół, do samoróbek niestety nie starczyło mi nerwów o czym już pisałem tu na forum,
kąta tak dokładnie Ci nie zmierzę, powiem tylko tyle ze osobiście ustawiam go prawie w pionie czyli, no nie wiem 70 stopni? - bo oczywiście całkiem pionowo się nie da - zresztą byłoby to bez sensu - długość tego ruchomego ramienia podam Ci jutro
Reputacja:
1
2009-08-18, 13:53:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-18, 13:54:30 {2} przez klawod.)
Wielkie dzięki, dokładnie o to mi chodziło. Ta płyta to plexi czy jakiś inny materiał?
Reputacja:
14
coś jak plexi tyle tylko że ma inną strukturę niz te które widziałem i kupowałem np. w castoramie, niby jest mleczna jednak jak spojrzysz z bliska to wydaje się jakby miała taką perłową masę w sobie. Ma też nieco inną powierzchnię bardziej matową i lepiej rozprasza światło.