Liczba postów: 356
Liczba wątków: 26
Reputacja:
1
Miejscowość: Warszawa
2009-08-15, 22:51:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-15, 22:55:51 {2} przez klawod.)
Kaczor(i wszyscy którzy są na tym stocku aktywni), jak oceniasz tego stocka? Warto poświęcić czas na umieszczenie u nich zdjęć czy lepiej poświęcić go na robienie zdjęć? Wgrałem tam kilka fotek i wtedy ukazała mi się masa błędów bazy danych. Mało zachęcający widok
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Kraków
Kaczor58 - przekonałeś mnie, zaraz wrzucam fotki Stockplus+. tylko przeraża mnie konieczność wpisywania polskich keywordsów - udręka...
Liczba postów: 1 153
Liczba wątków: 47
Reputacja:
10
Miejscowość: pomorze
posłuchajcie, ja też się przyłączam do "akcji wspierania naszego krajowego stocka" - czyli SP
też miewam z tym bankiem problemy, też mnie wkurza to przetłumaczanie na język polski
ale tam miałam już jedną wypłatę i drugą może niedługo też będę mieć
natomiast na innych pseudo bankach typu buy photo nic nie wypłaciłam, bo mam tam jakieś 0,75 euro, a fotek wrzuciłam chyba więcej niż na SP
na SP cokolwiek się sprzedaje, nie lawinowo, ale co jakiś czas i to jakaś większa sumka mi wpada, a nie żałosne 0,25$ jak np. na crestock
dlatego pomimo wielu niedociągnięć zostanę tam i liczę na większe profity w przyszłości
tam chyba naprawdę ktoś w miarę uczciwie kręci biznes, nie mam wrażenie jak gdzieś indziej, że wrzucę pliki do studni bez dna, w której je "pochłonie jakaś otchłań";P
zobaczymy jak dalej, mam nadzieję, że wysiłek się opłaci
Liczba postów: 2 479
Liczba wątków: 10
Reputacja:
13
Miejscowość: Otwock
A mi zdjęcia do rozpatrzenia wiszą już chyba drugi miesiąc...
Nie wiem o co chodzi.Na prośbę o usunięciu dwóch zdjęć też nie zareagowali...