Liczba postów: 176
Liczba wątków: 13
Reputacja:
1
Miejscowość: Poznań
Pisząc o reporterce, miałem na myśli tą sportową, bo głównie tam są w użyciu pockety, przynajmniej na aparatach umieszczonych wzdłuż bramek. A mieliście może porównanie między Multimaxem a Plus II? Rozumiem, że w studio dwa w zupełności wystarczają, jeden do lampy, drugi do aparatu, reszta lamp leci przez fotocelę? A korzystacie z tego typu wyzwalania zostawiając gdzieś aparat i trzymając w drugiej ręce pocketa? Głównie przydatne przy zdjęciach przyrody, ale mam też inne koncepcje z tego typu wyzwalaniem więc jestem ciekaw jak to się spisuje.
Liczba postów: 732
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
Miejscowość: Warszawa
o tej reporterce nie pomyślałem, ja korzystam tylko w "tradycyjny sposób" nie używam maxów - bo nawet bym nie wiedział do czego.
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Miejscowość: Kraków
Ciekawe jaki rodzaj Pocketów używa Arcurs. Myślałem, że uda się zobaczyć je na filmikach ale to nie takie proste...
Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
2009-05-21, 13:35:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-05-21, 13:36:11 {2} przez tomas24.)
może i to samo, ale już z marką Bowens Pulsar a nie LiteLink, pewne za ten napis trzeba dopłacić hehe
Liczba postów: 769
Liczba wątków: 32
Reputacja:
14
Miejscowość: Kielce
no nie wiem, nie chcę się mądrzyć ale nie chce mi się wierzyć w rewelacje typu te same bebechy, inny brand, niższa cena ... zwłaszcza w przypadku takiej marki jak PW. Chyba że na takiej zasadzie iż np. każda lampa to też te same bebechy; bo palnik, fotocela, trochę elektroniki ...
raczej nie liczyłbym na cuda
Liczba postów: 226
Liczba wątków: 15
Reputacja:
3
Miejscowość: Tarnów
Zgadza się rewelacje typu Pocket Wizard w innym pudełku chowam między bajki ale... co do Bowens pulsar nie ma najmniejszych wątpliwości, tylko napis i inna częstotliwość pracy ze względu na normy usa i eu - a polityka cenowa - ręce opadają średnio 693 zł za set z usa kontra 1562 zł za komplet ometkowany bowensem..uhh
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: nowy sącz
2009-06-23, 18:18:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-06-23, 18:23:31 {2} przez kisman.)
Po 3 mailu pstryk zaktualizował stronę i cenę.
A może nie mam możliwości zadzwonić...
myślałem że jest tutaj sympatyczniej.