Liczba postów: 653
Liczba wątków: 39
Reputacja:
12
no tylko w tym kalendarzu nie jest napisane ze trzeba zrobic wyplate tydzien + 1 dzien przed zeby sie zalapac w miare szybko. Dla mnie wygladalo tak ze nawet moglbym w niedziele poprosic o paypala i w pon odrazu powinienem dostac wypłate
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 39
Reputacja:
12
2009-05-05, 09:38:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-05-05, 09:43:18 {2} przez TaWhy.)
witam
Chciałem sie zapytać czy komuś poszła wczoraj wypłata na IS. Ja juz kurde czekam od 21 Kwietnia na zrealizowanie , no i drugi juz poniedzialek i wyplata paypal nie poszła. Napisałem do nich zażalenie o co chodzi, ale sam ticket z pytaniem tez pewnie pare dni bedzie stał w kolejce
Pozdrawiam
Liczba postów: 560
Liczba wątków: 20
Reputacja:
4
Miejscowość: Łowicz/Łódź
To chyba będzie w tym tygodniu. U mnie w końcu wyszło tak, że requestowałem 16.04 a kaskę dostałem (moneybookers) 28.04.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Gdańsk
Zgodnie z regulaminem, wypłata powinna nastąpić w przeciągu 5 dni roboczych. Minął właśnie drugi tydzień. Czy ktoś może zna przyczynę blokowania wypłat? Zastanawiam się, czy to jest typowy objaw traktowanie byłych demoludów przez tzw. "rasowy" Zachód, czy firma ma problemy finansowe?
Rozumiem, że mogę to potraktować jako powód do odwołania ew. wyłączności? Oni nie wywiązali się z umowy więc nie jest ta umowa dla mnie też wiążąca...
Liczba postów: 4 067
Liczba wątków: 357
Reputacja:
35
Miejscowość: Wrocław
Post przeniesiony.
Polecam czytac forum, szczegolnie PDF kilka postow wyzej.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Miejscowość: Gdańsk
Wreszcie wpłacili - po dwóch tygodniach.