Liczba postów: 457
Liczba wątków: 34
Reputacja:
2
Od poczatku pazdziernika przeszedlem na EX, swietnie stare zdjecia sie sprzedawaly od tamtej pory wrzucilem okolo 100 nowych zdjec i na te sto zdjec dwa zdjecia zaczely ladnie nabierac tepa sprzedazy dopoki nieprzekroczyly 10dl a teraz nic sie niesprzedajai zostaly zostaly daleko w tyle, reszta nowych zdjec nic niepobieraja tylko stare:-(kiedys jak niebylem EX i wrzucilem nowe zdjecia to swietnie sprzedawaly sie, jestem rozczarowany ta zmiana BT a dopiero co podjalem decyzje o EX. Zdjecia dlugo akcetpuja tez nawet do 4,5dni a niektore i dluzej. Coraz gorzej jest ze stockami, poprostu konkurencja.
Liczba postów: 457
Liczba wątków: 34
Reputacja:
2
Salmon tez mi sie wydaje,ze ta zmiana na dlugo niebedzie. Co to by byla za przyjemnosc gdyby nowe fotki nie byly promowane tylko dostawaly karne punkty po przekroczeniu 10dl.
Liczba postów: 2 626
Liczba wątków: 39
Reputacja:
11
Miejscowość: Polska
U mnie po wrzesniowym boomie sytuacja sie unormowala czyli 2DL na 3 dni.
Liczba postów: 115
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Miejscowość: Mississauga, Ontario
U mnie z ostatniego uploadu (2008-11-06) serii 9 zdjęć, wszystkie zostały przyjęte 9 i 10 listopada, czyli stosunkowo szybko, wliczając, że międzyczasie był weekend. Zdjęcia w wyszukiwarce zajmowały miejsca od 229 do 237 na 1727. Przedwczoraj jeden z nich zanotował 1 DL i awansował na 214 pozycję, przy czym pozostałe pozostały na swoich miejscach. Wczoraj kolejny DL tego samego pliku i dzisiaj awans na 129 pozycję, pozostałe bez zmian. Zdjęcie to w tej chwili ma 25 wejść, 2 DL, 0 review.