Liczba postów: 171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Wrocław
NO oby to były tylko przejściowe problemy z ich strony, a nie żadne kradzieże kont... Co do istnienia konta, to odnalazłem w bazie swoje zdjęcia, pod tym samym nickiem, więc wydaje się że konto istnieje cały czas. Poczekam cierpliwie na odpowiedź z supportu i dam znać co z tego wszystkiego wyszło.
Liczba postów: 732
Liczba wątków: 11
Reputacja:
6
Miejscowość: Warszawa
mnie tez nie ma na liscie... czasem jakies bugi sa... ale kasa plynie, reszta to detal...
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: Wrocław
U mnie wyszło na to, że przez awarię ich serwera zmieniło mi hasło na jakieś tymczasowe. Nowe hasło na maila rozwiązało sprawę.
Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Chyba z najgubszymi awariami się uporali, bo dzisiaj dotarła do mnie kaska, o którą poprosiłem w ubiegły czwartek.
Liczba postów: 2 626
Liczba wątków: 39
Reputacja:
11
Miejscowość: Polska
ja tez poprosilem ale nic nie widac, wiec znowu poprosilem. Czy powinno przyjsc potwierdzenie na meila?
Reputacja:
12
Nie, ale w zakładce gdzie wypłacasz pieniądze powinieneś mieć napisane, że oczekuje transakcja wypłaty z dnia takiego i takiego. Ja tak miałem i drugi raz nie da się wypłacać, dopóki jest ten komunikat nic innego nie działa.
Liczba postów: 2 626
Liczba wątków: 39
Reputacja:
11
Miejscowość: Polska
Ok. Pojawilo sie że oczekuje transakcja ale za drugim razem dopiero.
Reputacja:
12
No może za pierwszym coś nie załapało. W każdym bądź razie teraz cierpliwie czekaj na kasę.