Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Od jakiej ilości zdjęć w trakcie rozpatrywanie łapie Was kaganiec na dodawanie kolejnych / u mnie to 3 podstrony ocenianych sprawiają, iż nie mam już możliwości dalszego dodawania - niestety ostatnia strona wisi mi już chyba z 3 miesiące i nie mogę się doczekać na jej sprawdzenie - nie wiem czemu tak jest
Liczba postów: 90
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Miejscowość: kraków
Usuń ostatnia stronę oczekujących, najwyżej dodasz je później. Może się odczopuje. U mnie wisi kilkanascie zdjeć kilka miesięcy. Zauważyłem że szybciej idzie rozpatrzenie prac, jeśli poczekasz aż jedna partia zostanie zaakceptowana, niż dosylanie następnych i kolejnych
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
2025-06-25, 11:18:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2025-06-25, 11:22:58 {2} przez macherstudio.)
Rozwiązana kwestia darmowych zbiorów - ciśnie się na usta kultowe cyt.: "i w ....... wylądował".
6 zdjęć przyjęte do rocznej bezpłatnej kolekcji / pula ok 60
0 zdjęć przyjętych na stałe do bezpłatnej kolekcji / pula ok 60
Istne więc szaleństwo - pozostaje mieć nadzieję, że weryfikacja jest dokonywana etapowo i kolejne jej etapy przede mną, bo jeśli nie to słabiutko.
Liczba postów: 78
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Miejscowość: Kraków
Na razie dostałem za dwa zdjęcia na rok ( z 62 nominowanych ) Ale gdy wejdę w konsolę i pliki bezpłatne to widzę że jest ich tam 19 więc możliwe że będzie coś więcej.
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 7
Reputacja:
14
Miejscowość: Wrocław
Gdzie zobaczyć czy przyjęli coś na rok czy na zawsze?
Liczba postów: 200
Liczba wątków: 7
Reputacja:
14
Miejscowość: Wrocław
ok, u mnie wzięli 44 pliki na rok w takim razie, bo mam $158,40 doliczone. możliwe więc, że naliczona została najpierw partia na rok, a będzie jeszcze druga tura na zawsze.
Liczba postów: 3 811
Liczba wątków: 21
Reputacja:
38
Miejscowość: Gdynia
mi wzięli jakieś 145 szt na 1 rok. na wciąż nie dałem.