Tu narzekamy na Fotolię
(2025-04-14, 11:54:35)fret napisał(a): Jakoś ten audyt mi nie przeszkadza, gorsze, że sprzedaż szoruje tyłkiem po dnie, a S daje radę. W kwietniu S/A 2/1.

U mnie odwrotnie A/S 3/1 praktycznie Smile
Odpowiedz
(2025-04-08, 22:53:11)celafon napisał(a): AI nie jest doskonałe, gdyż właśnie opiera się na uczeniu maszynowym. Polecam moją tegoroczną powieść pt. "Kod pixeli", której głównym motywem jest technologia generowania obrazu poprzez wykorzystanie każdej możliwej kombinacji pikseli. Obrazy tworzone tą metodą są wolne choćby od problemu braku dopływu nowego kontentu, niezbędnego do generowania kolejnych obrazów. Układając piksele w odpowiedni sposób, można ostatecznie dotrzeć do każdego możliwego obrazu.

Przepraszam, za offtop, ale skoro już taki temat został tutaj podjęty, to skusiłem się na małą autopromocję mojego thrilleraSmile

OT / Tworze właśnie komentarza do AI Act - obecnie na tapecie definicja DEEPFAKE - czy coś w Twojej publikacji znajdę na ten temat ... z chęcią bowiem zacytuję ?
Odpowiedz
(2025-04-11, 21:32:19)guteksk7 napisał(a): Ja dostałem już e-mail, 6 plików mi usunęli.

u mnie na razie dwa pliki usunięte,
AS/SS  4 do 1 sprzedaż
Odpowiedz