Najbardziej mnie zastanawia jak mocny przesiew będzie przy przyjmowaniu, bo nominacje zapewne z automatu robione po ilości DLi czy odwiedzin... a potem jak już nominowane będą ręcznie akceptować pewnie będzie mocny przesiew.... Przynajmniej tak mi się wydaje, bo to byłoby zbyt piękne, żeby było prawdziwe, jak mi zaproponowali jednorazową wypłatę oscylującą w okolicy 3-4 letniej wypłaty u nich
więc najchętniej kliknąłbym "bierzcie wszystko od ręki" taki guzik heheh ale pewnie znając życie wybiorą 50-100 najlepiej sprzedających się zdjęć, co za tym idzie: odbiorą połowę miesięcznej sprzedaży na rok w cenie miesięcznej wypłaty
(2021-06-07, 19:48:26)maccio napisał(a): Też dostałem Wiecie jak wyświetlić tylko zakwalifikowane prace - by łatwiej było zdecydować - które "nominować", a które zostawić w płatnej kolekcji?
Po wejściu w konsolę na dole przy zdjęciach są guziki "nominuj"
ale u siebie widzę, że moje "ulubione" zdjęcia, bestsellery nawet nie są nominowane, a jakieś tam proste teksturki z kilkunastoma pobraniami są, dziwne, ale ułatwili mi sprawę i mogę nominować hurtowo bez zabawy w selekcję