Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam, będę próbował składać wniosek o dotacje, fotografuje od 2018, jestem samoukiem, mam wiele współprac (dostane od nich również referencje), ale nie mam żadnych dyplomów, certyfikatów ani papierów, że ukończyłem kurs z fotografii. Wiecie może skąd mógłbym takie otrzymać?
Liczba postów: 2 382
Liczba wątków: 11
Reputacja:
86
z wlasnego doswiadzczenia podpowiem bo tez staralem sie o dotacje a fotografuje od dekady, prowadziel firme foto i zyje z tego od lat ale w polsce a w szczegolnosci w Urzedzie Pracy zasady sa proste:
- liczy sie papier i tylko papier
zapisz sie na jakikolwiek kurs fotografii ktory wystawia zaświadczenie o ukończeniu nauki wydawane na podstawie § 18 ust. 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 18 sierpnia 2017 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. Poz. 1632).
jesli starasz sie o dotacje na otwarcie DG a juz tam z kims wspolpracujesz w zakresie fotografii zarobkowo to raczej to jest na minus a nie plus bo teoretycznie to dotacja powinna Ci otworzyc dzwi do zarobkowania a jesli juz zarabiasz na zdjeciach to dasz sobie rade bez dotacji
w razie pytac pisz smialo
Liczba postów: 412
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
Miejscowość: Szczecin/Wrocław