Liczba postów: 1 191
Liczba wątków: 27
Reputacja:
12
Miejscowość: Myszków
Może mi ktoś pomóc. Wydaje mi się, że na tym forum ktoś pokazywał stół bezcieniowy własnej roboty z dokładnym opisem co i jak. Przekopałem wszystkie wątki w każdym dziale i nie mogę tego znaleźć, a przymierzam się do zrobienia sobie takie stołu, bo te z allegro trochę małe a te większe za drogie. I jeszcze jedno wie kto może gdzie kupić duży kawałek (1x2m) czarnej pleksi. Zdziwiłem się, że na allegro nie ma. W firmie gdzie kupuję mleczną o czarnej nie słyszeli.
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 9
Reputacja:
9
Miejscowość: Gdynia
2008-10-21, 21:30:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-10-21, 21:31:26 {2} przez robgr85.)
a szukałeś w sieciach takich jak castorama/obi/praktiker?
Reputacja:
12
Tak tam to wogóle kiszka. Najtaniej i największy wybór jest w firmach zajmujących się reklamą (noeony i takie tam). Mają kolorowe ale czarnej nigdy nie mieli. Pani była nawet tak miła, że dzwoniła do ich dostawcy, ale on powiedział, że czarnej nigdy nie mieli w ofercie, a to przecież nie możliwe bo czarna pleksi jest sam widziałem. Nawet kiedyś gość handlował na allegro ale teraz nie ma i nic nie mogę znaleźć nawet w zakończonych.
Reputacja:
12
Dzięki Tomku zaraz obejrzę, ale dałbym głowę że ktoś chwaił się TU swoim stołem z rozrysowanym schematem, nawet ilośc materiału wyliczył i taki ładny rysuneczek był i fotki gotowej całości, gdzie to się podziało Rafał help.
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 9
Reputacja:
9
Miejscowość: Gdynia
skoro nie ma czarnej plexi u dostawcy, to może ten materiał ma jakąś inną nazwę. Gdzie widziałeś tą czarną pleksę?
Reputacja:
12
Na allegro wcześniej, w sieci zdjęcia z zastosowaniem czarnej pleksi. Jak dobrze pamiętam używa się też określenia płyta akrylowa.