Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html) +--- Wątek: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów (/watek-zaproszenie-do-getty-images-dla-srebrnych-ekskluzywnych-kontrybutorow.html) Strony:
1
2
|
Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-06-14 Szykuje sie niezla gratka dla srebrnych-ekskluzywnych! Od jesieni beda mieli mozliwosc rozpoczecia wspolpracy z Getty Images! Jest to kontynuacja programu dzieki ktoremu najpierw diamentowi, a potem zloci kontrybutorzy Istocku otrzymali kontrakty od Getty. Co najmniej paru forumowiczow bedzie skakac pod sufit! Dla innych odwieczny dylemat: "ekskluzywnosc czy nie" stanie sie jeszcze trudniejszy do rozwiazania. Tak czy owak, szansa jest kolosalna i wszystkim srebrnym-ekskluzywnym osobom juz dzis gratuluje! Pozdrawiam (Ponizej oryginalny tekst z najnowszego Newslettera Istocku) Cytat:If you are still having problems viewing this message, please click here for additional help. RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - monster666 - 2008-06-15 No super, ale na forum takich srebrnych można policzyć na palcach. Jeśli ktoś jednak na ten poziom się załapał to rzeczywiście jest czego pogratulować! RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - lukaszfus - 2008-06-15 no i teraz będzie nie lada dylemat ...... srebro na horyzoncie, a tu Dreamstime ciągle kusi stałym przychodem, trzeba szybko podjąć decyzje - bo na niektórych stock 6 msc. karencji na wycofanie fot, tylko czy te 5 zdjęć na msc. dla Getty to zrekompensuje ? a może sam prestige ? co myślicie ? RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - monster666 - 2008-06-15 Gdybym miał srebro to raczej bym się zdecydował. Prestiż Getty może się jednak przydać. RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - fotek - 2008-06-15 lukaszfus napisał(a):tylko czy te 5 zdjęć na msc. dla Getty to zrekompensuje ? a może sam prestige ? co myślicie ? Mam srebro, miałem sie pozastanawiac, ale nie doczytałem... tylko 5 zdjec miesiecznie mozna tam wysylac? To marnie Z samego prestizu bedzie cięzko kupic nowy, dobry obiektyw RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-06-16 Gdzie sie tego doszukaliscie, ze 5 zdjec miesiecznie? RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - fotek - 2008-06-16 max napisał(a):...doszukaliscie, ze 5 zdjec miesiecznie? Ja sie nie doszukałem, tylko czytam co napisał lukaszfus RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - lukaszfus - 2008-06-16 During the pilot stage, Exclusive Diamond photographers and illustrators can upload up to 5 images a month to Getty through iStock. - ok tak było - może mam nieaktualne informacje, jesli tak to sorry.... RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-06-16 Aha, wiem, tak przypuszczalem, to sa dawne dane z samych poczatkow tego programu, skierowanego wowczas do "diamentowcow". Jak juz kiedys wyjasnialem, krazyla wtedy informacja o tych 5 szt./mies. Jak dlugo to obowiazywalo, kiedy zostalo zniesione, nie wiem. Od kiedy wysylam zdjecia do Getty (koniec 2007), na ilosc uploadow nie ma ograniczen. Czytajac dyskusje Istock-Getty na Istockowym forum, tylko raz sie spotkalem z ograniczenie 20 szt./mies. u kogos, poza tym nikt nie wspominal o jakimkolwiek ograniczeniu uploadow, wiec mysle, ze jak u mnie, standard to brak limitu. Jak bedzie w tej chwili, w przypadku srebrnych ekskluzywnych, wkrotce sie okaze. Mysle, ze ewentualnym limitem nie ma sie co zrazac. Limity jak widac z czasem znikaja, a mozliwosc wejscia do najlepszej agencji to niewykluczone, dla niektorych szansa zycia. Jesli ktos i tak jest "ekskluzywny" to sytuacje ma czysta. Bez zadnego ryzyka moze probowac, na pewno warto. Dla nieekskluzywnych decyzja jest rzeczywiscie trudna: przejscie na ekskluzyw i rezygnacja z pozaistockowych dochodow... Troche problematycznie... Pozdrawiam RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - rachwal - 2008-06-16 Koncowke dyskusji przenioslem do nowo otwartych dzialow o Getty Images : http://forum.fotografia-studyjna.info/jak-ksztaltuje-sie-sprzedaz-t-679.html Stworzcie (Ci ktorzy tam sprzedaja) jakies ciekawe tematy, chetnie poczytam z czym to sie je... |