Podstawowe dane o Fotolia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Podstawowe dane o Fotolia (/watek-podstawowe-dane-o-fotolia.html) |
Podstawowe dane o Fotolia - rachwal - 2007-10-08 WWW: www.fotolia.com Minimalna rozdzielczość zdjęcia: 4 MP Wektory: Tak Krótkie filmy: Nie Licencje: Standard oraz Extended Zarobki: Minimum 33% lub minimum 50% dla wyłącznościowych fotografów Ceny: $1 - $5 dla standardowej licencji. Sprzedawcy mogą ustalać swoje ceny. Metody wypłat: PayPal, Moneybookers Program referencyjny: 15% od kupującego i 10% od sprzedającego Aplikacja fotografa: Brak, można od razu sprzedawać Wyłączność na zdjęcia: Zwiększone dochody Metody uploadu: formularz HTML, Java plugin, FTP Dane IPTC: Tak Waluta: US Dollar, Euro, Pound Sterling Polski interfejs: Nie Placówka: New York, USA Cytat:Więcej informacji o Fotolia oraz o tym jak zarabiać na zdjęciach na blogu. Zawsze aktualne informacje z rynku microstock. RE: Podstawowe dane o Fotolia - fotoaloja - 2007-12-28 co oznacza taki (kwota przykładowa)zapis dla mnie: Credits 20.00 Currency Dollar 1 Credit = $ 1.00 że mam 20 dolarów czy że mam 20 kredytów? a jeśli kredytów to ile tak naprawdę mam kasy na tym stocku zarobionej? jak to obliczyć? RE: Podstawowe dane o Fotolia - rachwal - 2007-12-28 Tak jak jest napisane, 1 kredyt = 1 $ ... nie ma sie nad czym rozwodzic. Masz 20$ w kredytach ... mozesz je skonwertowac na faktyczne dolary i wyplacic. Byla o tym juz mowa. RE: Podstawowe dane o Fotolia - ania - 2008-01-17 a czy sa tu - podobnie jak na istocku - ograniczenia np. poczatkowo 15 zdjec tygodniowo?? pozdr. RE: Podstawowe dane o Fotolia - rachwal - 2008-01-17 Tu nie ma limitow ... RE: Podstawowe dane o Fotolia - tomqsz - 2008-01-31 Chyba przydałoby się uaktualnienie informacji o minimalnej rozdzielczości zdjęcia. Wczoraj się zarejestrowałem i wysłałem do nich 10 fotek. Cztery z nich były w rozdzielczości 3 MP i przy każdym pojawiła się informacja że zdjęcie jest zbyt małe i że oczekują 4 MP . RE: Podstawowe dane o Fotolia - rachwal - 2008-01-31 Racja. Poprawione. Thnx. RE: Podstawowe dane o Fotolia - mrowek - 2008-02-01 nowe licencje cenowe // Wiecej o nowych licencjach na blogu Oli ... RE: Podstawowe dane o Fotolia - rachwal - 2008-02-12 Przed wyplata prosza o upload dokumentu tozsamosci : Cytat:For security purposes contributors need to provide a scanned image of their Passport or government issued Photo ID in order to process payments. Wlasnie przeczytalem taka oto informacje, wydaje mi sie, ze wczesniej tego nie bylo ... W edycji profilu widoczny teraz jest : - upload your ID card (sekcja : ARTIST PARAMETERS) RE: Podstawowe dane o Fotolia - steryddd - 2009-11-03 (2007-10-08, 23:17:41)rachwal napisał(a): WWW: www.fotolia.com Polecam zaktualizować dane. Serwis jest w języku polskim, obsługa również. Ponadto serwis sprzedaje krótkie filmiki. |