![]() |
Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Ogólnotematycznie (https://stock-board.info/forum-ogolnotematycznie.html) +--- Dział: Ogólnie o stock photography (https://stock-board.info/forum-ogolnie-o-stock-photography.html) +--- Wątek: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia (/watek-stock-performer-www-ogolne-zagadnienia.html) |
Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - arturm - 2016-10-29 Mam pytanie do osób które korzystają z tego portalu, a jest ich na forum kilka ![]() Są dwa typy abonamentu: - droższy - Eagle - tańszy - Sparrow 1. W Eagle jest Unlimited collections. Czy jak stworze sobie kolekcje, później zrobię przerwę i nie nie wykupię abonamentu (lub wykupię ten tańszy), aby za kilka miesięcy wrócić do tego droższego to czy znowu będę miał do dyspozycji te kolekcje i będą aktualne przez cały okres kiedy byłem na tańszym abonamencie? 2. Często zdarzają się Wam "przywiechy" na stronie. Używam dwa dni i postrzegam to jako spory problem. Czesto przeładowywanie zajmuje sporo czasu. 3. Droższa wersja posiada opcję "Download lightboxes ". Czy lightboxes to collections? ![]() 4. Czy tańszej wersji w ogóle nie ma zakładki " Top Sales"? 5. Ostatnia opcja droższa: " Sell Through Rates " - gdzie to jest? No i oczywiście od parudziesięciu minut cały czas "przywiechy" są niemiłosierne ![]() RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - yuma2 - 2016-10-29 Uzywam od 2014 nidgy nie mialem jak to mowisz " przewiechy" wiec proponuje napisac do suportu poprzez okienko, odpowiadaja w kilkadziesiat minut max. U mnie aktualizuje sie co godzine bez problemow, czasem trzeba sie zalogowac w tle do iStocka ale to wina stocku a nie Performera. Faktem jest ze od czasu do czasu sa problemy z aktualizacja agencji ale zwiazane jest to ze zmiana kody poprzez sama agencje i z reguly w przeciagu 1-2 dni Stock Performer zmienia ustawienia by polaczyc sie z agencja na nowo i a to wielki plus. ad1 - nie wiem, kupuje Eagle tylko raz w roku na tydzien by podsumowac rok dokladniej potem wracam na Sparrow, powiem Ci w Styczniu ![]() ad2 - nigdy ad3 - tak ad4 nie, jednak kazde zdjecie ma swoj wykres z podzialka na gdzie,ile i za ile od kiedy i kiedy zarobilo, razem i osobno w procentach i liczbach oraz dolarach + RPD ad5 to jest w wersji Eagle ale powiem ze nie pamietam co to byla za opcja "przywiechy" moga byc spowodowane tym ze jestes nowy w SP, wiec program musi naliczyc wszystko od poczatku Twojej kariery a w przypadku np: iStockphoto sub to jest to masa DLi, ja wylaczam czesc funkcji np iStockphoto PP i Sub na caly miesiac az do 26go kiedy wszystko jest policzone RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - arturm - 2016-10-29 (2016-10-29, 17:07:37)yuma2 napisał(a): ad1 - nie wiem, kupuje Eagle tylko raz w roku na tydzien ..... Na tydzień? nie miesiąc? ![]() RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - yuma2 - 2016-10-29 na tydzien, po czym rezygnuje z abonamentu Eagle i niewykorzystane pieniadze zamieniaja sie na dodatkowe dni na Sparrow. Nie jestem skapy, po prostu tyle mi wystarcza ![]() RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - arturm - 2016-10-29 Nie no spoko....mi pewnie wystarczy kilka dni ![]() RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - arturm - 2016-11-18 (2016-10-29, 18:11:01)yuma2 napisał(a): na tydzien, po czym rezygnuje z abonamentu Eagle i niewykorzystane pieniadze zamieniaja sie na dodatkowe dni na Sparrow. Nie jestem skapy, po prostu tyle mi wystarcza Kiedy tak ostatnio robiłeś? Pytam bo dostałem właśnie odpowiedź od nich w tej sprawie: "...... For example: - You buy Eagle Monthly today, 18.11.2016, for 29EUR. - Next week you cancel. - Your Eagle account will continue to work until 17.12.2016 ....." RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - yuma2 - 2016-11-19 Na poczatku 2016 roku, i dwa razy wczesniej 14 i 15, widac ze zmienili taktyke , aczkolwiek nie wiem o co pytales - jesli pytales o to czy jak kupisz Eagle i skasujesz po tygodniu, czy o to ze kupisz Sparrow, potem doplacisz do Eagle i potem zjedziesz na Sparrow, a to moze byc roznica jako ze nadal jestes w abonamencie tylko tanszym RE: Stock Performer (www) - ogolne zagadnienia - arturm - 2016-11-20 Najlepiej będzie wypróbować w takim razie. |