Pady serwera - składka na nowy? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Pozostałe (https://stock-board.info/forum-pozostale.html) +--- Dział: Administracja (https://stock-board.info/forum-administracja.html) +--- Wątek: Pady serwera - składka na nowy? (/watek-pady-serwera-skladka-na-nowy.html) |
Pady serwera - składka na nowy? - rachwal - 2016-01-08 Ostatnio miało miejsce kilka padów obecnej maszyny. Mogę to forum wydzielić na osobą maszynę, pod warunkiem, że uzyskam minimum roczne kredytowanie od użytkowników forum. Opcje kosztowe: 1) Taniej: 40 EU / msc => 480 EU / rok (2100zł) 2) Drożej, więcej zasobów: 40 EU / msc => 600 EU / rok (2600zł) Do wątku doczepiona została ankieta badająca nastroje. W zależności od ilości deklaracji będzie można wyliczyć składkę. (aby składka wyniosła 1$/msc => 12$/rok to potrzeba będzie 55 deklaracji) Reklam na forum nie będzie, jak dotychczas. RE: Pady serwera - składka na nowy? - adalbert74 - 2016-01-08 ilu jest aktywnych użytkowników? RE: Pady serwera - składka na nowy? - milosz - 2016-01-08 trochę pewnie jest - szczególnie takich którzy tylko regularnie czytają szukając inspiracji/informacji/czegokolwiek... w każdym razie im więcej nas tym taniej wyjdzie, szkoda by było tracić to forum. RE: Pady serwera - składka na nowy? - borzywoj - 2016-01-08 Trochę "podglądaczy" pewnie tutaj jest. Tylko pytanie jak często podglądają. Może wysłać do wszystkich zarejestrowanych maila z linkiem do ankiety, żeby mieli świadomość jej istnienia? RE: Pady serwera - składka na nowy? - maccio - 2016-01-08 Ja jestem na tak RE: Pady serwera - składka na nowy? - rachwal - 2016-01-08 (2016-01-08, 17:36:55)adalbert74 napisał(a): ilu jest aktywnych użytkowników? 141 userów, którzy napisali min. 100 postów. 7506 wszystkich... Głosy na "nie" mam odczytywać jako "mam to w dupie"? W sumie jak mi jakiś wątek wisi i powiewa to go ignoruję, a głosowanie na "nie" w takiej sprawie jest trochę dziwne... człowiek się całe życie uczy. PS. Mailingu nie będę wysyłać, nasłuchałem się po ostatnim (2 lata temu) od niektórych przewrażliwionych i nie mam ochoty na powtórkę. RE: Pady serwera - składka na nowy? - rachwal - 2016-01-08 (2016-01-08, 18:19:14)rachwal napisał(a): 141 userów, którzy napisali min. 100 postów. 105 userów spędziło na forum min 7 dni online. 402 userów spędziło na forum min 1 dzień online. RE: Pady serwera - składka na nowy? - arfo - 2016-01-08 (2016-01-08, 18:19:14)rachwal napisał(a): Głosy na "nie" mam odczytywać jako "mam to w dupie"? W sumie jak mi jakiś wątek wisi i powiewa to go ignoruję, a głosowanie na "nie" w takiej sprawie jest trochę dziwne... człowiek się całe życie uczy. "Nie" ...oznacza "nie" na zadane pytanie w ankiecie ...sam zamieściłeś ankietę z pytaniem i dwoma odpowiedziami więc w czym widzisz problem? Mogłeś umieścić pytanie tylko z jedną, właściwa dla Ciebie odpowiedzią. RE: Pady serwera - składka na nowy? - yuma2 - 2016-01-08 (2016-01-08, 17:17:56)rachwal napisał(a): 1) Taniej: chyba jakis blad sie wkradl ***** Mysle ze kazdy te kilka DL szprot na miesiac poswieci, by moc w tym sympatycznym wrecz rodzinnym gronie wymieniac sie wskazowkami czy chwalic sod-em , jesli nie, no coz - ja osobiscie nie widze przeszkody by na sajdzie byla reklama z branzy foto ile nie bedzie migac albo grac durnej muzyczki, w dzisiejszych czasach na krzywy ryj nawet Salomon nie naleje RE: Pady serwera - składka na nowy? - Fotaw - 2016-01-08 jeżeli jest taka opcja, proszę powiedzieć ile trzeba wlacić i na jakie konto |