RE: Ściana płaczu Shutterstock - jaras - 2020-05-23
Ja już nie wiem o co chodzi. Wyslałem 100 różnych zdjęć bez similarów, wysyłam ziemniaki od razu odrzut za similar obojętnie jakie foto . Ps wg mnie to potwierdza tezę, że ograniczają bazę wg bliżej nie znanych wytycznych. Przykładowo: 10 wysłanych podobmych zdjęć papryki OK. 2 ziemniaki similar i każde kolejne inne zdjęcie ziemniaków też similar.
RE: Ściana płaczu Shutterstock - oxygenka - 2020-05-24
(2020-05-23, 10:52:05)jaras napisał(a): Ja już nie wiem o co chodzi. Wyslałem 100 różnych zdjęć bez similarów, wysyłam ziemniaki od razu odrzut za similar obojętnie jakie foto . Ps wg mnie to potwierdza tezę, że ograniczają bazę wg bliżej nie znanych wytycznych. Przykładowo: 10 wysłanych podobmych zdjęć papryki OK. 2 ziemniaki similar i każde kolejne inne zdjęcie ziemniaków też similar.
To zależy kto akurat sprawdza rzeźnik odrzuca bo tak lubi
RE: Ściana płaczu Shutterstock - hektor66 - 2020-05-25
Ale dzisiaj u mnie tragedia , tak słabego dnia nie miałem sto lat. U Was też taka nędza?
RE: Ściana płaczu Shutterstock - yuma2 - 2020-05-25
swieto w UK swieto w US
RE: Ściana płaczu Shutterstock - 55marek55 - 2020-05-25
Jak do tej pory to niedziela była lepsza
RE: Ściana płaczu Shutterstock - hektor66 - 2020-05-25
rzeczywiście, to wszystko wyjaśnia
RE: Ściana płaczu Shutterstock - jaras - 2020-05-26
sprzedaż jak w weekend
RE: Ściana płaczu Shutterstock - mmlolek - 2020-05-26
Na Dzień Dziecka nowe zasady rozliczeń za licencje.
Sprawdźcie swoje skrzynki odbiorcze
link do forum SS
https://forums.submit.shutterstock.com/topic/100133-new-earnings-structure-for-contributors/
RE: Ściana płaczu Shutterstock - rachwal - 2020-05-26
"Important update from Shutterstock" Co to za podwyżki? Wyrównanie dla inwestorów/akcjonariuszy po covid-19?
RE: Ściana płaczu Shutterstock - StaryNovy - 2020-05-26
Teraz już wiadomo czemu tak gwałtownie spadły teraz pobrania
Mniej pobrań=mniej kasy ....... ale tylko dla dostawców
Bo Shutter swoje zarobi a zapłaci mniej
Niektórzy stracą "dorobek życia"
Mocny strzał Shuttera w styczniu wszyscy zaczynamy od "0". Nawet rym z tego wyszedł
Na forum ludzie odgrażają się likwidacją kont
|