Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji (/watek-shutterstock-on-demand-nowy-model-subskrypcji.html) |
RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - canion - 2009-10-29 tak. Shutterstock ie daje sie nudzić fotografom. już sie przyzwyczaili do ondemand i hop, nie ma. trochę szkoda. całkiem miły bonusik był. zapewne za mocno siadła sprzedaż abonamentów no i Pewnie związane to z przejęciem Bigstocka. Shutterstock bedzie subskrypcja a BS on demand.. tylko kto kurde nasze pf poprzenosi na BS? eh. może Fotolia wyczai moment i przejmie klientów którzy przyzwyczaili sie do ondemand RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Sejmika - 2009-10-29 (2009-10-29, 08:55:19)canion napisał(a): Pewnie związane to z przejęciem Bigstocka. Shutterstock bedzie subskrypcja a BS on demand..Mi by to pasowało. Mam foty na BS, i nie mam nic przeciwko zwiekszeniu tam sprzedaży Fajnie by bylo gdyby "on demand" przeszło na BS i to najlepiej w wiekszej ilosci RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - canion - 2009-10-29 no mam nadzieję że tak nie bedzie bo teraz mamy w jednym miejscu a tak to dodatkowa robota z wrzucaniem zdjęć do BS. po za tym wcale nie jest takie oczywiste ze Shiutterowi uda sie przetransferować klientów na BS, mogą sie rozbiec po innych stockach RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Sejmika - 2009-10-29 (2009-10-29, 12:18:08)canion napisał(a): mogą sie rozbiec po innych stockachNo ale jak pojda na Fotolie, czy IS.. to jak maja kupić Twoje zdjecie to i tak kupią, i to może nawet za wyższą kwote niz na Shutterstock Trzeba próbować szukać pozytywów a nie tylko sie dołować z powodu czegoś na co nie mamy wpływu RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - rachwal - 2009-10-30 Np. w wersji hiszpańskiej nadal można nabyć OnD: RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - KAPA - 2009-10-30 w mojej wersji (english) chyba też... dzisiaj poszło 1 on demand za 1,88$ jarzy ktoś o co się rozchodzi??? RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - canion - 2009-10-31 idą ODemand z wczesniej wykupionych abonamentów i pewnie częsciowo kupione na nie anglijskiej wersji portalu. RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Sejmika - 2009-11-04 A ja teraz ma mam po jednym OD w poniedziałek, wtorek i środę. RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Sejmika - 2009-11-27 I jak z tymi OD? Ja w tym miesiącu miałam już 15 OD, dziś nawet 2. Wiec chyba ich jeszcze nie usunęli. Całe szczęście I jeżeli chciałabym kupić jakąś fotkę, to też mam do wyboru opcje "On Demand". RE: Shutterstock On Demand - nowy model subskrypcji - Ariene - 2009-12-01 Pierwszy od ponad pół roku! Edit, wstając rano pomyślałam, że nie lubię grudnia... ale szybko zmieniłam zdanie - na Dreamstime poszło duuużeeee EX |