Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock (/watek-kod-na-pakiet-adobe-od-adobe-stock.html) |
RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - pawel11_13 - 2024-12-18 Okazało się, że błąd był po ich stronie i niechcący zabrali.. ale przywrócili! RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - schab - 2024-12-30 (2021-02-05, 20:17:55)GregorK napisał(a): ja nie płaciłem, wcześniej miałem licencję pudełkową na CS6 a na CC jadę od początku na bonusie W życiu nie będę płacił abonamentu. Jak zrezygnują z bonusów przejde na Affinity. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - rlat - 2025-01-15 Słychać coś na temat kodów do pakietu? Dobra, już wszystko jasne Nasi aktywni Współpracownicy, na podstawie liczby pobrań swoich zdjęć, ilustracji, wektorów, szablonów i filmów w roku kalendarzowym 2024, mogą uzyskać bezpłatny dostęp do jednego z następujących planów na jeden rok: Adobe Creative Cloud Wszystkie aplikacje, Creative Cloud Fotografia (20 GB), Pojedyncza aplikacja Illustrator, Pojedyncza aplikacja InDesign, Pojedyncza aplikacja Premiere Pro lub Pojedyncza aplikacja After Effects. 1 Oto szczegóły: Jeśli w roku kalendarzowym 2024 Twoja aplikacja została pobrana w liczbie od 350 do 6999 razy, kwalifikowałeś się do otrzymania bezpłatnego kodu na roczny plan Creative Cloud Photography (20 GB), Illustrator, InDesign, Premiere Pro lub After Effects. Jeśli w 2024 r. Twoja aplikacja została pobrana 7000 lub więcej razy, kwalifikowałeś się do otrzymania bezpłatnego kodu na roczny plan Adobe Creative Cloud All Apps. Tylko Współtwórcy aktywni w 2024 r. kwalifikują się do tej możliwości. Aby zostać uznanym za aktywnego, musisz przesłać i zatwierdzić co najmniej 150 nowych zasobów. Należy pamiętać, że liczba pobrań filmów wideo w celu uwzględnienia kwalifikacji równa się 3 pobraniom. Jeśli kwalifikujesz się do skorzystania z bonusu, możesz spodziewać się niebieskiego baneru w Portalu Współpracownika zawierającego Twój kod promocyjny w dniu 14 stycznia 2025 r. 1 Nie jest wymagana rejestracja. Aktywny współpracownik to współpracownik Adobe Stock, który w 2024 r. przesłał co najmniej 150 zasobów i zatwierdził kwalifikujące się zasoby. Współpracownicy z krajów, w których aplikacje nie są dostępne, są wykluczeni z programu bonusowego. 2 pracowników firmy Adobe jest wyłączonych z programu premiowego. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - simpson33 - 2025-01-15 Dzięki za info RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - adalbert74 - 2025-01-16 zorientowałem się właśnie, że dałem plamę :/ pobrań mam na Adobe aż nadto - ale skupiając się na jakości a nie ilości w zeszłym roku wrzuciłem tam zaledwie 140 zdjęć - dokładnie (!) zatem zabrakło mi 10 do minimum. Support już odpisał, że nie są w stanie nic zrobić Mogę mieć żal do samego siebie, że zapomniałem o tym warunku... Czy u Was już się ten kod pojawił? Podobno generuje się automatycznie - łudzę się, że może jeszcze się jakimś cudem pojawi (plan mam opłacony - za pomocą kodu za 2023rok) do 19 lutego. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - simpson33 - 2025-01-17 (2025-01-16, 17:13:47)adalbert74 napisał(a): Czy u Was już się ten kod pojawił? Tak, pojawił się niebieski pasek z napisem o możliwości odebrania kodu. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - adalbert74 - 2025-01-17 simpson33 - dziękuję za informację |