Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Sprzęt (https://stock-board.info/forum-sprzet.html) +--- Dział: Ogólnie o sprzęcie (https://stock-board.info/forum-ogolnie-o-sprzecie.html) +--- Wątek: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? (/watek-czym-fotografujecie-aparat-obiektywy-swiatlo.html) |
RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - tomas24 - 2008-09-30 Super, już działam, dzieki, pozdrawiam RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - homasha - 2008-09-30 (2008-09-30, 17:21:21)rachwal napisał(a): Wydaje mi sie, ze dobrym zwyczajem mogloby by byc wrzucanie informacji o systemie jakiego sie uzywa do stopki na forum ... lub idac dalej calego sprzetu jak na innych foto-forach ... Wedle życzenia, jest info o sprzęcie. Trochę przydługie ( to mi się podoba w tym forum, że może być dowolnie przydługie ) ale i wyczerpujące RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - Salmon - 2008-09-30 Cholera to teraz stopki na pół posta będą (co najmniej) Moim skromnym zdaniem pomysł taki se... zmniejsza czytelność forum ...ale to tylko moje skromne zdanie. RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - robgr85 - 2008-09-30 Cytat:Moim skromnym zdaniem pomysł taki se... zmniejsza czytelność forum Icon_wink eee tam, gorsze jest chyba to, że mając takie info w stopce trzeba trochę uważać na chwalenie się wyjazdami/wycieczkami/urlopami itp. Wiadomo - całego sprzętu się na wycieczkę/wakacje nie zabierze... a w sieci wbrew pozorom dość łatwo namierzyć miejsce zamieszkania itp dane... forum publiczne, więc każdy odwiedzający może sprawdzić co mogłeś zostawić w domu... Pozdr. RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - Wuja - 2008-10-01 Chwalimy sie po powrocie... a jak ktos zobaczy fotki to i tak bedzie wiedzial ze masz jakies studio a wtedy... RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - pershing - 2008-10-01 Ja na każdy wyjazd zabieram pojemny plecak do którego wszystko co w stopce wchodzi (prócz studyjniaków oczywiście), więc jestem spokojny, a do tego taki mały budrysio śmiga po placu i narwany starsznie na obcych jest... luzik. RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - leslaw - 2008-10-01 No to wklejamy. RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - Emielcia - 2010-01-19 Ja do stoków skromnie używam: Canon 350d + 50 f/1,8 2x cy100mr z softboxami masa białych brystoli kredowych bo moich "białych" fotek ten zestaw mi w zupełności wystarcza RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - canion - 2010-01-19 Emielcia. no wiesz co. Ty nas pytasz czym focimy? toż Ty zaczynałaś na stockach jak shutter był taki tyci, tyci. ledwo z pieluch wyrastał. a tak na serio, co kto ma to tym foci. na szczęście to nie forum sprzętowe. liczy sie concept . ale jak juz musisz to ja np focę canonem 5D mkII i poki co na styk ale wystarcza. choć przyznam sie że licze po cichu na średni od Pentaxa bo trochę rozdziałki jak trzeba cropnąc brakuje RE: Czym fotografujecie (aparat + obiektywy + światło) ? - Emielcia - 2010-01-19 To nie ja pytałam Przecież to 16 strona Ale fakt, pierwsze moje zdjęcie na Shutterstock ma 6cio cyfrowy numer 680475 - jak po przerwie zobaczyłam że foty mają już numer około 40 milionów.... to byłam w szoku Ale to jeszcze nic Na fotoli pierwsza moja fota ma 5cio cyfrowy numer 94315 Aż się łezka w oku kręci Może osobny wątek do tego by sie przydał? Do takich wspominek? |