Sprzedaż w PantherMedia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Image Bank - Stock (https://stock-board.info/forum-image-bank-stock.html) +--- Dział: Pozostałe agencje midstock oraz macrostock (https://stock-board.info/forum-pozostale-agencje-midstock-oraz-macrostock.html) +---- Dział: PantherMedia (https://stock-board.info/forum-panthermedia.html) +---- Wątek: Sprzedaż w PantherMedia (/watek-sprzedaz-w-panthermedia.html) |
RE: Sprzedaż w PantherMedia - mikiel - 2015-09-18 (2015-09-18, 13:21:27)Claudia napisał(a): Czyli jak? Co ma 123rf do PM? tak, pantera jest partnerem 123rf wszystko co jest na 123 pojawia się tez wa panterze, wiec nie ma sensu dublować, tak mi odpisali z pantery ( do kiedyś znalazłem tam swoja grafikę i nie wiedziałem dlaczego). Znajdz swoja grafikę która masz na 123rf a nie na panterze to się przekonasz . A jak chcesz mieć to samo portfolio tu i tu to napisz do pantery aby nie pobierali twoich grafik z 123 bo przy dublach wyszukiwarka wariuje RE: Sprzedaż w PantherMedia - AndyCandy - 2015-09-18 Claudia - a nie lepiej zamiast ładować zdjęcia na PM wyjść z domu i pooddychać świeżym powietrzem ? Chyba większy pożytek niż 8 euro przez 5 lat... RE: Sprzedaż w PantherMedia - Claudia - 2015-09-18 Hah Maccio oczywiście, że można opisywać zdjęcia przed wgraniem i nawet trzeba Ale potem i tak trzeba przecież wybrać kategorie i nie tylko - zależy od banku, a na PM akurat szybko nie idzie ten kolejny etap po wgraniu Mikiel nie wiedziałam - dzięki! Ale jednak kaska jest osobna na PM ;p AndyCandy plissss nie depcz mojego ledwo wyrosłego zapału ;p To był pierwszy bank w którym się zarejestrowałam z marnymi zdjęciami i ilość pracy jakie poświęciłam dla niego to może 7 dni przez ten czas, więc zarobek adekwatny do poświęconego czasu RE: Sprzedaż w PantherMedia - Claudia - 2015-12-14 Hej, to znowu ja w tym wątku Piszę maile do tego banku, dzwonię - nikt nie odbiera, na maile nie odpisuje. Wysyłam paczki zdjęć, które nawet się pobierają, ale potem na samym stocku nie można tych zdjęć zaimportować z ftp. Czy oni tam w ogóle pracują w polskiej części tego banku? Dane kontaktowe wskazują na jedną osobę. Przy imporcie wyskakuje błąd na pół strony - ten sam który pojawił się we wrześniu. Od tamtej pory załadowałam tylko jedną paczkę. Po co z tym walczyć? Bo na moje liche PF coś się sprzedaje, więc uważam że warto. Czy można zrobić coś żeby można było - nie wiem jak to nazwać - podlegać pod amerykański bank a nie polski... tracę czas tylko próbując się skontaktować z polskim oddziałem. RE: Sprzedaż w PantherMedia - GregorK - 2015-12-14 (2015-12-14, 17:38:38)Claudia napisał(a): Hej, to znowu ja w tym wątku skontaktuj się z amerykańskim RE: Sprzedaż w PantherMedia - Claudia - 2015-12-14 Dotarłam do jeszcze jednego numeru tel kom tym razem na angielskiej wersji strony, ale nr polski. W między czasie załadowałam przez Web Import i przeszły, tyle że trzeba wrzucać po 5 sztuk. Może mam coś nie tak z programem do ftp - używam unreal commander i firefoxa. GregorK a Ty ładujesz zdjęcia na PM? Jak tak to czy Tobie przechodzą bez problemu? RE: Sprzedaż w PantherMedia - GregorK - 2015-12-14 (2015-12-14, 18:02:27)Claudia napisał(a): Dotarłam do jeszcze jednego numeru tel kom tym razem na angielskiej wersji strony, ale nr polski. W między czasie załadowałam przez Web Import i przeszły, tyle że trzeba wrzucać po 5 sztuk. Może mam coś nie tak z programem do ftp - używam unreal commander i firefoxa. nie, nie ładuję. pewnie by mi nic nie sprzedali. gniotów nie chcą nigdzie kupować RE: Sprzedaż w PantherMedia - Claudia - 2015-12-14 Mi tam się gnioty sprzedają u nich. Założyłam tam konto kilka lat temu i od tamtej pory zaniedbałam ten stock. A widzę, że mimo to czasem coś się sprzeda. Więc postanowiłam dodać resztę zdjęć. Wypłata jest od 30 euro (jeszcze nie miałam) i piszą też jakich tematów szukają a jakie można sobie darować Spróbuj może - będzie nas dwoje na tym banku RE: Sprzedaż w PantherMedia - GregorK - 2015-12-15 (2015-12-14, 21:52:43)Claudia napisał(a): Mi tam się gnioty sprzedają u nich. Założyłam tam konto kilka lat temu i od tamtej pory zaniedbałam ten stock. A widzę, że mimo to czasem coś się sprzeda. Więc postanowiłam dodać resztę zdjęć. Wypłata jest od 30 euro (jeszcze nie miałam) i piszą też jakich tematów szukają a jakie można sobie darować żeby mi się chciało, to musieliby mi sprzedawać za min. 100€ /miesiąc, inaczej szkoda prądu. A skoro Ty jeszcze 30€ nie uzbierałaś ... to sama widzisz. RE: Sprzedaż w PantherMedia - Claudia - 2015-12-15 A jak miałam uzbierać skoro miałam tam gnioty z moich początków... a skoro one się sprzedają to jak doładuję swoje "hity" to pójdę jak burza ;p No to luz, mniejsza konkurencja Obecnie mam 10 euro, a od wczoraj zaczynam ładować zaległe paczki zdjęć |