![]() |
Wasza sprzedaż w iStockphoto - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html) +--- Wątek: Wasza sprzedaż w iStockphoto (/watek-wasza-sprzedaz-w-istockphoto.html) |
RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - malk - 2014-04-05 Upiorna wizja. Mi na szczęście nie grozi, bo sama sobie jestem dość surową inspektorką ![]() RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - johan - 2014-04-14 Zauważyłem, że od ponad dwóch tygodni moje zdjęcia nie są dodawane do Thinkstocka. Wg Istocka w programie Partner mam mieć kilkadziesiąt fotek więcej niż jest na Thinkstocku. Do tej pory praktycznie po kilku dniach fotki dodane do PP były widoczne w Thinkstocku. Ciekawe co znowu wymyślą. Ma ktoś podobne spostrzeżenia? RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - wiskad - 2014-04-14 (2014-04-14, 17:30:20)johan napisał(a): Zauważyłem, że od ponad dwóch tygodni moje zdjęcia nie są dodawane do Thinkstocka. Ano mam to samo - co mnie martwi bo gnioty sezonowe... ![]() RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - JoannElle - 2014-04-14 (2014-04-14, 20:43:51)wiskad napisał(a):(2014-04-14, 17:30:20)johan napisał(a): Zauważyłem, że od ponad dwóch tygodni moje zdjęcia nie są dodawane do Thinkstocka. Jaja? ![]() RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - johan - 2014-04-14 (2014-04-14, 21:29:02)JoannElle napisał(a): Ano mam to samo - co mnie martwi bo gnioty sezonowe... Jaja? ![]() [/quote] Jak berety ![]() Ciekawe też gdzie jeszcze IS wrzuca te foty z PP, bo na photos.com moich nie widać. Na samym IS sprzedaż jest jaka jest, sprzedawało się więcej przez PP, a teraz coś zaczynają kombinować przy PP.... Czy tu nie może być normalnie, tylko cały czas coś muszą gmerać... ![]() RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - Picmax - 2014-04-14 (2014-04-14, 21:34:17)johan napisał(a):(2014-04-14, 21:29:02)JoannElle napisał(a): Ano mam to samo - co mnie martwi bo gnioty sezonowe... No właśnie to jest normalność.... RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - niolox - 2014-04-14 Mnie w ogóle zniechęca do wrzucania tam czegokolwiek czas, w którym rozpatrują te fotki. A sprzedaż też mam tam marną. Jakoś mi ten stock nie leży w ogóle. RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - wiskad - 2014-04-14 (2014-04-14, 21:29:02)JoannElle napisał(a): Jaja? Teraz to już zbuki ![]() RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - MaxyM - 2014-04-30 Wrzucacie dalej na Istock? Ja po ostatnich "aferach" i tych wszystkich problemach, których końca nie widać oraz braku przewidywania w ich ruchach... Zaprzestałem kompletnie dokładać tam swoich prac. Pytam się, bo kompletnie nie śledzę, co u nich nowego, co starego, co spieprzonego... I nie wiem, czy zmieniło się coś na lepsze i można zacząć wrzucać, czy lepiej nie ryzykować... A drugie, co najważniejsze, czy nowe rzeczy dają kasę? Pomijam już to, że wszystko potaniało kilkukrotnie, a przejście progu na zniewalające 17% dalej ma 11 000 punktów. RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - TaWhy - 2014-04-30 Od 1 stycznia do teraz wrzucilem około 2000 zdjęć co sie przełożyło na 60 pobrań.. dla mnie to jest nie do przyjęcia i chyba się wstrzymam z uploadowaniem na Istocka.. P.S. Sprzedają się same stare rzeczy, a nowe giną w lawinie nowych plików, niestety opcja zniesienia limitów nic dobrego nie wniosła.. |