Wasza sprzedaż w iStockphoto - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html) +--- Wątek: Wasza sprzedaż w iStockphoto (/watek-wasza-sprzedaz-w-istockphoto.html) |
RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - celafon - 2014-02-12 Stoki to swego rodzaju narkotyk RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - Wuja - 2014-02-21 Dawno mi się na IS takie cudo nie trafiło. Lubię nocne zdjęcia XXXLarge: $4.97 RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - celafon - 2014-02-22 A co to przedstawia, bo nie widac? RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - Wuja - 2014-02-22 koparka gigant - kopalnia wegla brunatnego RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - craft08 - 2014-02-27 Czy wiecie jak przenieść zdjęcia Vetty do Signature+? Mam kilkadziesiąt zdjęć Vetty i dawno już nie pamiętam żeby coś się sprzedało. Jak dla mnie ceny zbyt drogie Czy po edycji słów kluczowych w Signature+ na Is też wam się nie aktualizują nowo dodane słowa w Getty? bo u mnie nie działa a poza tym na Getty brakuje mi ponad 20 zdjęć z Signature+ które są na Is czyżby nadal nie skończyli przenoszenie zdjęć z Is? RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - Sielan - 2014-03-17 Jak bardzo iStockphoto nie lubi nonExclusives? Od pewnego czasu nie tylko sprzedaż mi padła, ale wszystko co wrzucam i akceptują ma zero odsłon. Kiedyś zwróciłem się do nich w tej sprawie, podając konkretny numer fotki, odpisali, że wszystko jest w porządku i fotkę widać w bazie. Następnego dnia się sprzedała. Pozostałem stoją. To normalne? RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - craft08 - 2014-03-17 Ja ostatnio miałem kilka zwykłych sprzedaży ale w my uploads nie pokazuje mi się które fotki się sprzedały tylko powiększyła mi się kwota w Balance. I psuje się też coś w my uploads RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - Sielan - 2014-03-17 Cheatuchy i tyle. Wpisuję w wyszukiwarkę słowa "copy, paste, keyboard" i mam tylko dwa wyniki. Tymczasem tylko moich powinno być trzy. RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - majszter - 2014-03-18 Na IS to trzeba umieć coś znaleźć. Zupełnie nie wiem jak cokolwiek znajdują klienci. Poszukaj po haśle "plagiarisement" - znajduje tylko Twoje Czy to mają być plagiaty ? RE: Wasza sprzedaż w iStockphoto - szakalikus - 2014-03-19 Jak sprzedawałem filmy i miałem odwiedziny a pewnego dnia wszystkie filmy miały 0, wysłałem im maila i dostałem racjonalną odpowiedz. Jakis czas temu wprowadzili podświetlanie najechanego filmu. Klient nie musi wchodzic w film ( tak jak kiedys ) tylko najezdza, automatyczny play i stąd zero odsłon. Co do magicznie powiększjące się kwoty w balance proszę zapoznać się z terminami Program partnerski lub, np GI sales (getty images), sprzedazy tych nie widać w "My uploads", jedynie w Statystykach na wykresie (różne kolory dla różnych przypadków). Co do EX nie ma różnicy, jedynie w ilości $$ i uploadzie (do filmów kiedys dostawalo sie ftp a nonex wrzucali recznie, teraz chyba wszystko leci przez programy - zgaduje). |