Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Ogólnotematycznie (https://stock-board.info/forum-ogolnotematycznie.html) +--- Dział: Ogólnie o stock photography (https://stock-board.info/forum-ogolnie-o-stock-photography.html) +--- Wątek: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok (/watek-postanowienia-noworoczne-na-nowy-rok.html) |
RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - Wuja - 2013-12-18 Ostatnio napisałem: Rok kończy się dobrze a przyszły postanowiłem że będzie lepszy. Cel osiągnięty co w 2014? Rok kończy się dobrze a przyszły postanowiłem że będzie lepszy ps. Wybrać się w końcu na wspólne focenie z Tomkiem ale tu musze odłożyć trochę kasy więc musi iść dużo lepiej w nowym roku. RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - fotorince - 2013-12-18 (2013-12-18, 19:36:42)Wuja napisał(a): ps. Wybrać się w końcu na wspólne focenie z Tomkiem ale tu musze odłożyć trochę kasy więc musi iść dużo lepiej w nowym roku. Radzę uważać na to focenie z Tomkiem...niby przypomina misia posturą ale też tak jak miś potrafi zapindalać Przegonił mnie po lesie że hoho,wycieczka z Tomkiem tylko dla tych z kondycją RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - Wuja - 2013-12-18 to muszę dopisać: poprawić kondycje RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - fotek - 2013-12-18 (2013-12-18, 20:02:10)fotorince napisał(a): Przegonił mnie po lesie że hoho,wycieczka z Tomkiem tylko dla tych z kondycją Dla Krzyska to może byc nie do przejścia... w kapciach po lesie źle sie zapindala RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - Wuja - 2013-12-18 jak zarobię żeby mnie było stać na wspólną sesję z Tomkiem to i lepsze kapcie kupie RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - canion1 - 2013-12-18 Wuja, nawiązując do wątku chcesz powiedzieć że Twoim postanowieniem na 2014 są lepsze kapcie? trochę chudo. Może to jeszcze przemyśl. RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - Wuja - 2013-12-18 cele na miarę możliwości RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - pershing - 2013-12-18 Na mijający rok nie robiłem postanowień, jakoś mi umknęło. Teoretycznie choć pozostało jeszcze kilka dni sprzedażowych to 2013 był rekordowy na sztokach pod względem zarobków, choć niewiele pracy włożyłem w ten biznes. jeśli chodzi o postanowienia na 2014 to: 1. Nauczyć się wreszcie PS-a na tyle, żeby móc zwiększyć atrakcyjność PF o grafikę i oczywiście jeszcze lepiej dopracowane (obrobione) fotki. 2. Zwiększyć PF do 3 tyś 3. Poświęcić sztokom tyle czasu realizując pkt 1 i 2 żeby w 2015 móc odpuścić sobie "kotleciane chałtury" i przejść na pełen sztokowy etat. Więcej nie planuję, bo i tak te postanowienia będą trudne do zrealizowania RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - fotek - 2013-12-18 Ja juz robiłem podsumowanie w połowie roku i od tego czasu zmieniło sie tylko tyle, ze aktualny poziom dochodów przekroczył ten średni z 2012 roku. Moge wiec powiedzieć, że rezygnacja z EX-a na IS okazała sie korzystna., jednak okupiona znacznie większa ilością pracy. Plany na 2014 to raczej luźne cele: - generalnie zwiększyć sprzedaz, ale nie pokuszę sie o ustalanie wskaźników wzrostu. Niemniej delikatne 30% byłoby dobrym wskaźnikiem - poszerzyć tematykę - może jednak to wspólne focenie da sie zrealizować, ale to zawsze będzie zależeć od szczegółow przedsięwzięcia - inne, bo może zawsze cos nowego do głowy wpadnie... może nowe kapcie? RE: Postanowienia noworoczne na 2013 rok - claraveritas - 2013-12-19 Panowie powodzenia w realizacji celów a sobie życzę żebym w końcu przeszedł na FF..i wystarczy |