Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia (/watek-indeksacja-i-slowa-kluczowe-w-fotolia.html) |
RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - Fotaw - 2015-05-10 (2015-05-09, 12:06:38)GregorK napisał(a): możesz tylko X-em zarządzać. Reszta pól dopiero w rankingu szmaragdowym. dizękuję RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - fotorince - 2015-05-11 Myślę że zespół Fotolia nie obrazi sie na mnie za cytat ich odpowiedzi do mnie Idzie ku dobremu,ostatnio Fotolia w ogóle zaskakuje mnie bardzo pozytywnie (prócz tej zmiany oczywiście ) i idzie ostro w górę. U mnie mocna druga pozycja. "Witamy, dziękujemy za tę uwagę. Nasz dział techniczny otrzymał już zgłoszenie w tej sprawie i wkrótce powinny nastąpić zmiany, które pozwolą ponownie na wygodne zarządzanie kolejnością słów kluczowych. Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników forum stock-board.info, Zespół Fotolia" P.S Co ciekawe nie wspominałem że chodzi o stock-board w mailu RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - ambrozinio - 2015-05-11 FT rulez ) RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - borzywoj - 2015-05-11 hehe to taka delikatna sugestia, że wiedzą kim jesteś i gdzie Cię szukać i żeby się nie wychylać A tak na poważnie to dobra reakcja ze strony FT. RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - bluefilter - 2015-05-11 Przecież tutaj są zalogowani i doskonale wiedzą co w trawie piszczy. RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - borzywoj - 2015-05-11 to jak Im posłodziłem to może mi w końcu sprzedaż ruszy RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - gubernat - 2015-05-11 Albo stanie RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - fotorince - 2015-05-11 (2015-05-11, 12:49:46)borzywoj napisał(a): hehe to taka delikatna sugestia, że wiedzą kim jesteś i gdzie Cię szukać i żeby się nie wychylać Wg mnie najlepszy kontakt z supportem,nigdy żadnych problemów.Kilka razy dzwoniłem w sumie w różnych sprawach i zawsze miła obsługa i wszystko załatwione na cacy.....żeby jeszcze sprzedaż mieli lepszą byłoby idealnie bo z tym różnie bywa niestety choć ostatnio jak wspomniałem nie narzekam. Ale skoro czytają to i dobrze bo napiszę coś ....rozmawiałem ostatnio z innym stockerem prywatnie (nie powiem z kim bo może sobie nie życzy;] ) i doszliśmy do wniosków że w zdjęciach nowo dodanych Fotolia najczęściej promuje te same osoby Może troszkę rozszerzyć horyzonty bo nie uwierzę że prócz wąskiej grupki ludzi reszta robi gnioty ....najchętniej o moją nieskromną osobę RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - bluefilter - 2015-05-11 Przeczytałem Twój wątek i naszła mnie myśl: pracujesz w pewnej firmie , masz dostęp do wszelakich danych.... wiesz co schodzi, co pleśnieje miesiącami. Zakładasz konto na brata, siostrę, dziadka i pakujesz to co jest na topie. Kogo wówczas będziesz promował............ RE: Indeksacja i słowa kluczowe w Fotolia - fotorince - 2015-05-11 Chyba oglądałeś ostatnio teorię spisku;] |