Pomoc dla Jarka - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Pozostałe (https://stock-board.info/forum-pozostale.html) +--- Dział: Hydepark (https://stock-board.info/forum-hydepark.html) +--- Wątek: Pomoc dla Jarka (/watek-pomoc-dla-jarka.html) |
RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2012-02-12 Witam Forumowiczów SB ( wszystkich!!!) jako pamięć zewnętrzna i przypominam wątek pomocy dla Jarka. Gorąco zachęcam do przekazania swojego 1% wszystkich, którzy nie mają jeszcze pomysłu kogo wspomóc pozdrawiam i z góry dziękuję za wasze serca wojtek ps. w załączniku przydatne ściągi jak wypełnić PIT-y by pomoc trafiła do adresata w RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2012-02-17 Nie dajcie przepaść temu wątkowi!!! serdecznie zachęcam i proszę o to wojtek RE: Pomoc dla Jarka - alzajac - 2012-02-19 Miałem pisać właśnie że można by to na głównej jakimś banerem albo monitem przypiąć co by zawsze na wierzchu było ale widzę że ktoś już pomyślał i mnie wyprzedził RE: Pomoc dla Jarka - rachwal - 2012-04-26 % poleciał... Lepiej chyba by było podać ten KRS w formie tekstowej copy&paste robi się szybciej RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2012-04-26 Dzięki! mój % też już jest w drodze (w przyszłym roku podamy KRS w łatwiejszej formie...) w RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2013-01-30 Witam, tradycyjnie odświeżam wątek pomocy dla Jarka. Liczę na fotograficzną solidarność i Waszą pomoc!!! Poniżej i w załącznikach potrzebne dane do: przekazania swojego jednego 1 % podatku na rzecz Jarka DOLNOŚLĄSKA FUNDACJA ROZWOJU OCHRONY ZDROWIA NR KRS 0000050135 Hasło subkonta JAREK Aby zadeklarowana wpłata trafiła na moje subkonto w Fundacji ważne jest aby w zeznaniach podatkowych za 2012 rok podać w odpowiedniej rubryce hasło JAREK. RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2013-02-02 Z okazji naprawienia przez Shutterstock BUG-a i ogólnego: UUUUFFFF wśród stockerów... odświeżam wątek Jarka polecając go życzliwej pamięci wszystkich z gorącym serduchem... wojtek RE: Pomoc dla Jarka - kaczor58 - 2014-01-18 Witam wszystkich Forumowiczów!, kiedy zbliża się czas rozliczeń rocznych z fiskusem to już tradycyjnie odświeżam wątek Pomocy dla Jarka: Poniżej i w załącznikach potrzebne dane do: przekazania swojego ( Waszego!) jednego 1 % podatku na rzecz Jarka (albo do pobrania wprost z tekstu poniżej) DOLNOŚLĄSKA FUNDACJA ROZWOJU OCHRONY ZDROWIA NR KRS 0000050135 Hasło subkonta JAREK Aby zadeklarowana wpłata trafiła subkonto Jarka w Fundacji ważne jest aby w zeznaniach podatkowych za 2013 rok podać w odpowiedniej rubryce hasło JAREK. Dziękuję w imieniu Jarka, Tym wszystkim którzy w akcji już uczestniczą, jak i Tym którzy zrobią to po raz pierwszy!!! pozdrawiam serdecznie wojtek RE: Pomoc dla Jarka - miqua - 2014-01-20 Witam, czasem po zapoznaniu się z czyjąś niezwykle paskudnie przez los wykreowaną sytuacją, sama inaczej patrzę na moje -błahe raczej - problemy codzienne... Ehhh nabiera się pokory do życia co potrafi dikopać i przewartościowuje skalę ocen rzeczywistości... Możesz Jarku liczyć na mój 1 % ! pozdrawiam miqua RE: Pomoc dla Jarka - jareckiliga - 2014-01-23 Drodzy Państwo! Bardzo gorąco dziękuje za Wasze wspaniałe wsparcie i poparcie. Jest to takie cudne , że wciąż jesteście ze mną i nie jestem sam . Jeszcze raz wielkie dzięki za każdy Wasz grosz , który dla mnie jest wielką złotówka tak teraz mi przydatną. z pozdrowionkami Jarek |