Stół bezcieniowy własnej roboty - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Sprzęt (https://stock-board.info/forum-sprzet.html) +--- Dział: Wyposażenie studia (https://stock-board.info/forum-wyposazenie-studia.html) +--- Wątek: Stół bezcieniowy własnej roboty (/watek-stol-bezcieniowy-wlasnej-roboty.html) |
RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - Wuja - 2008-10-28 Satysfakcja jest bezcenna. Pokazalby swoj wlasnej roboty stol ale nie mam czym sfocic RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - rachwal - 2008-10-28 (2008-10-28, 22:55:07)Wuja napisał(a): Satysfakcja jest bezcenna. Pokazalby swoj wlasnej roboty stol ale nie mam czym sfocic Dzial Backstage stoi dla Was otworem ... mozna by tam w koncu cos konkretnego wrzucic, jak na razie chyba jedynie Monster cos tam pokazal. RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - fotek - 2008-10-28 (2008-10-28, 22:45:43)pershing napisał(a): Za 240 zł na allegro możesz kupić 50x100cm trochę mały, a nożyce się przydadzą. Zamierzam je sfocić w akcji i koszt się zwróci W sumie dobra myśl. Ja swociłem swoja lampe CY i jak jakis czas temu liczyłem, to połowa jej kosztu sie spłaciła... ok 350 zł RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - monster666 - 2008-10-29 (2008-10-28, 23:12:51)rachwal napisał(a): Dzial Backstage stoi dla Was otworem ... mozna by tam w koncu cos konkretnego wrzucic, jak na razie chyba jedynie Monster cos tam pokazal. Wrzucał bym coś dalej, ale od 3 miesięcy nie robiłem zdjęć na stocki RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - pershing - 2008-10-29 Czyżby zapał minął, czy tylko brak czasu? RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - monster666 - 2008-10-29 Cholerny brak czasu, od lipca zacząłem pracować a wczęśniej pisałem pracę magisterską i nie było już miejsca na nic więcej. Fajnie byłobyć studentem Co do zapału to nie jest taki jak dwa lata temu, ale stocków rzucać nie zamierzam. RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - pershing - 2008-10-29 (2008-10-29, 16:25:57)monster666 napisał(a): Co do zapału to nie jest taki jak dwa lata temu, ale stocków rzucać nie zamierzam. Szkoda, bo poważna konkurencja by odpadła RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - disarrays - 2008-10-29 Co do wysokości i stabilności - moja wersja wygląda podobnie (wrzuce pare fotek może niebawem) ale pomogłyby u Ciebie poprzeczne rurki. Dokup jeszcze ze 4 trójniczki, i wszystkie te długaśne badyle na których stoi cała konstrukcja przetnij na tej samej wysokości i zamontuj poprzeczne rurki. Jak nie będziesz potrzebował podświetlenia z dołu, wystarczy wyciągnąć kilka rurek i już obniżysz wszystko o połowe i dasz rade focić z pozycji siedzącego na podłodze do tych rurek można także przymocować klipsy, dolną warstwę do odbijania światła, lampke, parasolke....etc. Ja narazie szukam odpowiedniej plexi.. zrobiłam stół o większych gabarytach i chyba będe musiała pare hurtowni odwiedzić RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - pershing - 2008-10-29 Obiecane fotki ze stołu made in home: 1. 2. 3. 4. Teraz jeszcze keywords i do SS RE: Stół bezcieniowy własnej roboty - disarrays - 2008-10-29 No dobra, a teraz poważnie.. mam źle skalibrowany monitor, czy biel (cienie) Twoich fotek widze na różowo? |