Tu narzekamy na Fotolię - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Tu narzekamy na Fotolię (/watek-tu-narzekamy-na-fotolie.html) |
RE: Tu narzekamy na Fotolię - Kange - 2022-03-11 (2022-03-11, 00:25:16)SHaiith napisał(a): Założyłem konto na tym ale powiem szczerze, że trochę się tutaj gubię w tym (może za stary jestem nie wiem ) gdzie można zacząć o tym pisać. Może jest ktoś bardziej obyty i założy tam jakiś wątek i wklei link.dzięki - wysłane RE: Tu narzekamy na Fotolię - SHaiith - 2022-03-11 Może tą informację przypiąć na górze aby zaangażowało się jak najwięcej osób? RE: Tu narzekamy na Fotolię - simpson33 - 2022-03-11 Dzięki za treść, również wysłałem. RE: Tu narzekamy na Fotolię - 55marek55 - 2022-03-11 Ja też wysłałem, obawiam się tylko, że będzie nas 5 albo 10. RE: Tu narzekamy na Fotolię - rpd - 2022-03-11 Posłałem, im więcej nas będzie tym większa szansa na zmianę. RE: Tu narzekamy na Fotolię - GregorK - 2022-03-11 (2022-03-11, 13:05:48)55marek55 napisał(a): Ja też wysłałem, obawiam się tylko, że będzie nas 5 albo 10. może jest nas niewielu w PLN gro ludziów ma w $ albo w € RE: Tu narzekamy na Fotolię - szakalikus - 2022-03-11 Szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem na to uwagi Ja nawet nie wiem jak to sprawdzić?! W sensie dostępne przychody w prawym górnym rogu mam w $, wy macie PLN? RE: Tu narzekamy na Fotolię - GregorK - 2022-03-11 (2022-03-11, 13:47:14)szakalikus napisał(a): Szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem na to uwagi Ja nawet nie wiem jak to sprawdzić?! W sensie dostępne przychody w prawym górnym rogu mam w $, wy macie PLN? tak. ja mam w PLN RE: Tu narzekamy na Fotolię - szakalikus - 2022-03-11 Hmmm ciekawe od czego to zależy. No ale przecież klienci w PLN nie płacą. Czyli rozumiem, że problem polega na tym, że dostajecie od AS stały przelicznik USD->PLN 4.0 a dolar jest teraz droższy? Kurde to wychodzi na to, że do niedawna bardziej opłacało mi się być na tym Waszym PLN, bo jak mi wypłata wpadała na Skrill (AS wysyła $ a Skrill przelicza), to po ich słabym kursie (skrilla) wychodziło powiedzmy 3.7 Teraz oczywiście wyżej, ale kto wie co będzie w przyszłości RE: Tu narzekamy na Fotolię - GregorK - 2022-03-11 (2022-03-11, 13:59:37)szakalikus napisał(a): Hmmm ciekawe od czego to zależy. No ale przecież klienci w PLN nie płacą. Czyli rozumiem, że problem polega na tym, że dostajecie od AS stały przelicznik USD->PLN 4.0 a dolar jest teraz droższy? Kurde to wychodzi na to, że do niedawna bardziej opłacało mi się być na tym Waszym PLN, bo jak mi wypłata wpadała na Skrill (AS wysyła $ a Skrill przelicza), to po ich słabym kursie (skrilla) wychodziło powiedzmy 3.7 Teraz oczywiście wyżej, ale kto wie co będzie w przyszłości to zależało kiedy założyłeś konto i z jakiej strony/ strefy. Jak $ był poniżej 4 to było fajnie mieć 4, ale teraz jest powyżej i jest słabo mieć 4 |