Nominacja do Free Collection - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Nominacja do Free Collection (/watek-nominacja-do-free-collection.html) |
RE: Nominacja do Free Collection - szakalikus - 2023-10-01 Poszła paczka, zobaczymy, ale generalnie w moim przypadku kompletnie nieopłacalne. Może dla tego, że chyba jestem perfekcjonistą i lubię "dopieszczać" zdjęcia klientom i długo nad nimi siedzieć, więc misja "rób byle jak na szybkiego" jest dla mnie wyzwaniem, bo za dużo kombinuję Tak jak pisałem wcześniej, pierwsze 150-200 zdjęć lekko, kolejne już kombinowanie na siłę, a końcowka 420-500 jak krew z nosa Jak nie przyjmą to się obrażę W nadchodzącym tygodniu planuję kontynuować te jedzące usta, także podejmuję się dwóch misji ale plus tego nadmiernego kombinowania jest taki, że jest kilkanaście zdjęć z potencjałem sprzedażowym po lekkiej obróbce, więc nie ma tego złego... traktuję jako dodatkową motywację do działania i eksperyment RE: Nominacja do Free Collection - rochu_2008 - 2023-10-01 Podziwiam samozaparcie. Ja sobie darowałem, bo boję się że mi to do reszty obrzydzi fotografowanie i odbierze resztki motywacji do stockow. Ze stockow kasa jest fajna ale kompletnie wyjaławia z pasji fotografii. RE: Nominacja do Free Collection - irontrybex - 2023-10-06 Misje zostały zamknięte bez przedłużenia terminu, wiec prawdopodobnie było duże zaangażowanie fotografów. Teraz jest nowa, z trochę dłuższym terminem - psy i koty. Osobiście wysłałem dwie misje, nie zdążyłem zrobić jedzenia w buzi. Mimo wszystko poświęciłem trochę czasu na te gnioty więc lepiej żeby zapłacili ;P RE: Nominacja do Free Collection - simpson33 - 2023-10-07 Zapłacili za misję z bananami : Czyli gnioty przeszły. RE: Nominacja do Free Collection - szakalikus - 2023-10-07 U mnie wciąż "in review" i brak nowych misji. Może się pojawiają dopiero po sukcesie poprzednich. Wysłałem 01.10. irontrybex tylko jedną misję masz psów i kotów czy są tez jakieś inne? RE: Nominacja do Free Collection - szakalikus - 2023-10-07 simpson33 kiedy uploadowałeś banany? RE: Nominacja do Free Collection - simpson33 - 2023-10-07 (2023-10-07, 15:56:06)szakalikus napisał(a): simpson33 kiedy uploadowałeś banany? 28.09 RE: Nominacja do Free Collection - irontrybex - 2023-10-07 (2023-10-07, 13:57:56)szakalikus napisał(a): U mnie wciąż "in review" i brak nowych misji. Może się pojawiają dopiero po sukcesie poprzednich. Wysłałem 01.10. Mi też wpadło za banany, aczkolwiek status jest in review. Wrzucałem 3.10 tylko jedna misja, ale jest miesiąc czasu i można pięć razu ją robić za każdym razem na inne zwierzę. Tak więc zaczynam brać od sąsiadów psy na weekend . Za opiekę Bordera jeszcze wino dla żony dostałem xD RE: Nominacja do Free Collection - szakalikus - 2023-10-10 Mieliście wcześniej zwierzaki w PF? Mi się misja nie pojawiła I się zastanawiam dlaczego? I tak zwierzęcej bym się nie podjął, bo sam nie mam, a po znajomych latać cykać ich psy i koty to trochę za dużo zachodu, ale zastanawiam się czy banany im się nie spodobały i już dostępu do misji nie będzie czy przydzielają każdą oddzielnie w zależności od contentu. RE: Nominacja do Free Collection - simpson33 - 2023-10-10 (2023-10-10, 08:41:57)szakalikus napisał(a): Mieliście wcześniej zwierzaki w PF? Mi się misja nie pojawiła I się zastanawiam dlaczego? I tak zwierzęcej bym się nie podjął, bo sam nie mam, a po znajomych latać cykać ich psy i koty to trochę za dużo zachodu, ale zastanawiam się czy banany im się nie spodobały i już dostępu do misji nie będzie czy przydzielają każdą oddzielnie w zależności od contentu. Mi też się nie pojawiła... |