Długi czas rozpatrywania zdjęć - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html) +--- Wątek: Długi czas rozpatrywania zdjęć (/watek-dlugi-czas-rozpatrywania-zdjec.html) |
RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - robootb - 2008-10-11 Nie mowimy o EX, ktorym wszystko jest latwiej ;P Juz dyskutowalismy na ten temat xD;] Pozdrawiam Robootb RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - max - 2008-10-11 Ex tez nie maja w tej chwili za rozowo... Do 6 dni czekania ma byc normalne. Przypadki od 7 dni mozna zglaszac do Istocku jako nieprawidlowosc. U mnie kilka ostatnich sztuk bylo przyjetych po 5 dniach, a najstarszy z obecnie czekajacych ma dzis 5 dni. Kolejki dla wszystkich sa wyjatkowo dlugie z 2 powodow: 1) pourlopowe spietrzenie zdjec (w niektorych krajach wakacje szkolne zaczynaja sie i koncza pozniej niz w Polsce) 2) poczatek nawalnicy swiatecznych fotek (Inspektorow jest juz 100!) Pozdrawiam czekajacych (nie)cierpliwie RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - pershing - 2008-10-11 Bo by się za robotę wzięli, a nie ślęczą nad jedną fotą i artefaktów szukają albo znaków firmowych wielkości 1 piksela. Tak na marginiesie w ubiegłym tygodniu już to nieźle wyglądało zeszli poniżej 60 tys oczekujących ale znów im górka urosła. RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - rachwal - 2008-10-22 Taaa ... Cytat:File uploads have temporarily been deactivated for all users. Please try again later. RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - monster666 - 2008-10-22 hehe, takie czegoś to jeszcze nie widziałem RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - gonzo - 2008-10-22 Ta, a ja mam wrażenie, że też "File downloads have temporarily been deactivated for all users" ;} 0 pobrań od dość dawna (oczywiście to zapewne wina marnych fot, ale pierwsze 10 dl'ek jakoś szybkawo mi poszło...) RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - pershing - 2008-10-22 No nie na dl-e to ja narzekać nie mogę. Rozpędziło mi się IS w tym miesiącu, że aż miło, pobiło wszystkie dotyczczasowe rekordy, normalnie aż się na nich odbraziłem i coś tam wrzuciłem ale fotki czekają już 10 dni i nic. Tak długo to jak moja pamięć sięga jeszcze nie było. RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - fotek - 2008-10-22 Koljeka musi byc spora... 12-go zaladowałem kilka fot. Wczoraj jedna przyjęli a reszta czeka... pewnie exklusywni sie rzucili ładowac i tylko ich rozpatrują RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - pershing - 2008-10-22 To napewno, święta idą więc wrzucają bombki, choinki i prezenty. Sam wrzuciłem prezenty, ale jak tak dalej pójdzie to święta przelecą a fotki bedą dalej czekac w kolejce. RE: Długi czas rozpatrywania zdjęć - Gregi - 2008-10-23 (2008-10-22, 21:37:32)rachwal napisał(a): Taaa ... Robia cos przy serwerze, pisza o tym na blogu na pierwszej stronie, ze dzisiaj tj. w srode "upload" bedzie niedostepny dla wszystkich, ale moze to i dobrze bo kolejka troche spadnie. |