Teorie nie do końca spiskowe - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Teorie nie do końca spiskowe (/watek-teorie-nie-do-konca-spiskowe.html) |
RE: Teorie nie do końca spiskowe - fret - 2018-06-07 Otóż to, ja po prostu widzę, że jak rysuję i wysyłam, to mi rośnie , ale czasem mam ochotę na chwilę relaksu i wtedy zaglądam na tamto forum Ostatnia dyskusja jest szczególnie fajna, bo pojawił się "fachowiec" i objaśnia jak działa spisek. Problem w tym, że to zupełnie nie pasuje do moich obserwacji. Poza tym, póki najlepszy jest SS, a potem długo, długo nic, to może niech inni zaczną tak oszukiwać i niech dadzą mi więcej zarobić RE: Teorie nie do końca spiskowe - GregorK - 2018-06-07 (2018-06-07, 13:27:21)yuma2 napisał(a): no sasiednim forum wielu artystow nie wpadlo jeszcze na pomysl by zamiast knuc teorie, spiskowac, liczyc i mierzyc warto by bylo zaczac od przegladniecia swojego PF, sprawdzenia ktory to juz rok mamy, bo na stockach juz 2018! tak, nie 2008 czy nawet 2011, juz nie wystarczy miec 1000 gniotow w PF z wlasnego ogrodka jak to kiedys bywalo. zła samoocena jest dołująca .... a kto lubi się dołować ? RE: Teorie nie do końca spiskowe - cha_cha - 2018-06-10 (2018-06-07, 13:27:21)yuma2 napisał(a): no sasiednim forum wielu artystow nie wpadlo jeszcze na pomysl by zamiast knuc teorie, spiskowac, liczyc i mierzyc warto by bylo zaczac od przegladniecia swojego PF, sprawdzenia ktory to juz rok mamy, bo na stockach juz 2018! tak, nie 2008 czy nawet 2011, juz nie wystarczy miec 1000 gniotow w PF z wlasnego ogrodka jak to kiedys bywalo. Dokładnie, wydaje mi się, że jak nie idzie sprzedaż to trzeba się zastanowić co robimy nie tak. Może trend się zmienia, moda, zapotrzebowanie na co innego i sposób naszego fotografowania. Nie warto tracić czasu na wykresy i wyliczenia RE: Teorie nie do końca spiskowe - Adrian Jurczak - 2018-06-10 według moich obserwacji, co prawda jak na razie niezbyt długich najlepiej sprzedają się denne zdjęcia tak jest przynajmniej u mnie. Czym mniej się podoba, tym lepiej się sprzedaje, a te co mi się podobają w ogóle nie są kupowane RE: Teorie nie do końca spiskowe - oxygenka - 2018-06-10 (2018-06-10, 21:08:21)Adrian Jurczak napisał(a): według moich obserwacji, co prawda jak na razie niezbyt długich najlepiej sprzedają się denne zdjęcia tak jest przynajmniej u mnie. Czym mniej się podoba, tym lepiej się sprzedaje, a te co mi się podobają w ogóle nie są kupowane Też tak mam.. i czuję w związku z tym dyskomfort ..bo wg/mnie to gnioty których ja sama bym nie kupiła ..a te wymuskane (nieliczne) nie maja brania RE: Teorie nie do końca spiskowe - GregorK - 2018-06-10 nie ładne co ładne, ale ładne to co się komu podoba (lub aktualnie potrzebuje) RE: Teorie nie do końca spiskowe - fret - 2018-06-10 A najładniejsze jest to, co się najlepiej sprzedaje Od satysfakcji są konkursy foto, tu jedynym miernikiem jakości pf jest $ RE: Teorie nie do końca spiskowe - maccio - 2018-06-11 Ciekawostka o poranku - miałem ostatnio dokładnie takie same ilości pobrań co 2 dni (liczba DL: wt=śr, czw=pt, sb=niedz) RE: Teorie nie do końca spiskowe - fret - 2018-06-11 Piątek tak dobry jak czwartek, to fajna rzecz |