![]() |
ShutterStock - rejestracja - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: ShutterStock - rejestracja (/watek-shutterstock-rejestracja.html) |
RE: ShutterStock - rejestracja - Claudia - 2011-07-12 Słuchajcie już nie wiem co się dzieje z tym stockiem. Mi to wygląda na jakieś wielkie jaja! Dostałam maila dot. rejestracji i miałam czekać na weryfikacje dowodu. Spoko, już mija 6 dzień i nic nie dostałam a na konto z hasłem nie mogę się zalogować w ogóle. Dlaczego? Po kliknięciu w link przy pierwszym e-mailu rejestracyjnym zalogowałam się i pisało, że mam czekać zanim będę mogła wysłać pierwsze zdjęcia. Więc o co chodzi? Wy też tak mieliście, bo teraz już mi nie działa hasło nawet i nie mogę się zalogować. RE: ShutterStock - rejestracja - pinio27 - 2011-07-12 Nic już nie rozumiem, dziwna sprawa, faktycznie zbyt długo to trwa. Może napisz do supportu to Ci może rozwiążą ten problem... Ale jeszcze raz podsumujmy wszystko, wysłałaś skany dowodu i dostałaś potem maila potwierdzającego, że skany zostały przyjęte i czekają na weryfikacje albo coś w ten deseń? RE: ShutterStock - rejestracja - Claudia - 2011-07-12 dokładnie tak i w mailu był link, żeby się pierwszy raz zarejestrować. Więc się zarejestrowałam, pooglądałam co tam ciekawego na moim koncie i wyszłam z SS. No i tyle mnie tam było ![]() RE: ShutterStock - rejestracja - alzajac - 2011-07-12 ja proponuję po pierwsze sprawdzić czy Ci się caps lock nie nacisnął oraz użyć opcji przypomnij hasło i sprawdzić dokładnie czy dobrze przepisałaś kod który wyświetla się przy logowaniu ![]() RE: ShutterStock - rejestracja - Claudia - 2011-07-12 Capslock nie, dzieje się tak, że hasło i wszystko pasuje, załaduje się "for contriubutors" i mnie wywala po sekundzie. Czemu się tak dzieje? W sumie wysyłałam dwa razy aplikacje i dwa razy dowód-raz podałam zły adres mailowy. I dlatego nic mi nie przyszło. Drugi raz wszystko dobrze i np Shutterstock mi odpisał dziś w sprawie hasła, że zmieniłam. Weryfikacja dowodu przychodzi e-mailem czy w strefie sprzedawców to widać? Czy zalogować się jeszcze raz? Pewnie wtedy będę musiała następny login mieć na te same dane teleadresowe. No nie wiem co to za syf sie porobił ![]() ps. Wysłałam do nich maila, że co się dzieje z moim kontem. Chyba tam jest teraz dzień, to może odpowiedzą szybko.. RE: ShutterStock - rejestracja - pinio27 - 2011-07-13 (2011-07-12, 22:13:23)Claudia napisał(a): Weryfikacja dowodu przychodzi e-mailem czy w strefie sprzedawców to widać? Z tego co pamiętam to przychodzi e-mailem. Coś typu, że weryfikacja przeszła pomyślnie i teraz możesz już wrzucać swoje zdjęcia aplikacyjne. RE: ShutterStock - rejestracja - Claudia - 2011-07-14 A ja nie dostałam nadal żadnej odpowiedzi.. i nie mogę się zalogować i nie zweryfikowali mojego dowodu ![]() RE: ShutterStock - rejestracja - pinio27 - 2011-07-14 Nie ma co płakać ![]() Szczerze mówiąc już nie mam pomysłów co może być nie tak, może po prostu pisz do nich aż odpowiedzą, do skutku. Albo zarejestruj się jeszcze raz ![]() RE: ShutterStock - rejestracja - alzajac - 2011-07-14 Claudia a sprawdzałaś foldery SPAM w skrzynce? Może tam się coś zawieruszyło? Trzeci raz to bym się nie rejestrował bo mogą to uznać za multikonto albo jakiś spam raczej skupiłbym się na nękaniu suportu mailami. A co z pierwszym kontem które założyłaś? RE: ShutterStock - rejestracja - Claudia - 2011-07-14 W spamie nie mam, a np automatyczny mail o zmianie hasła (bo myślałam, że zapomniałam hasła) przyszedł no i potwierdzenie, że dostali list i się skontaktują. Teraz tak sobie myślę, że jak się pisze np do play to też się czeka kilka dni aż w końcu sprawa jest nieważna, to może jeszcze coś odpiszą. Pierwsze konto to było tak, że pomyliłam się w mailu i pewnie mi mail rejestracyjny poszedł na konto, którego nie było więc nie potwierdziłam rejestracji. I jak zrozumiałam mój błąd to posłałam jeszcze raz te same dane z dobrym mailem tylko musiałam już dać inny login. Rejestracje potwierdziłam i byłam zalogowana. A po wylogowaniu już nie mogłam się ponownie zalogować aż do teraz. I tak sobie czytam jak Wy tam ładnie sprzedajecie, a mnie tam zwyczajnie nie chcą - jedynie automat łaskaw odpisać ![]() |