Canon EOS 400D - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Sprzęt (https://stock-board.info/forum-sprzet.html) +--- Dział: Aparaty (https://stock-board.info/forum-aparaty.html) +--- Wątek: Canon EOS 400D (/watek-canon-eos-400d.html) |
RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 no mówię że zapomniałam na koniec o tym czytniku, w sklepie było zamieszanie, jakiś chłopak mnie zagadał na śmierć o RWAch i o statywach (kupował sobie statyw za 300zł) no i wyszłam bez czytnika, z nadzieją, że jak odinstaluję to oprogramowanie, to komputer zobaczy i u mnie aparat, a tiu doopa RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-09 fotoaloja napisał(a):no mówię że zapomniałam na koniec o tym czytniku, w sklepie było zamieszanie, jakiś chłopak mnie zagadał na śmierć o RWAch i o statywach (kupował sobie statyw za 300zł) no i wyszłam bez czytnika, z nadzieją, że jak odinstaluję to oprogramowanie, to komputer zobaczy i u mnie aparat, a tiu doopaA kupiłaś coś w ogóle w tym sklepie, czy wyszło na to, że pojechałaś tam pogadać z jakimś kolesiem? lol RE: Canon EOS 400D - rachwal - 2007-11-09 No i ciekawe czy kupil ten statyw czy nie RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-09 rachwal napisał(a):No i ciekawe czy kupil ten statyw czy nieNie zdziwiłbym się, jakby zapomniał... RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 ale mnie zagadujecie otóż kupiłam te nalepki na LSD, bo tak sobie chciałam i już facet kupił ten statyw (w życiu bym takiego "lampucera" nie kupiła) a ja jeszcze kupiłam pierdółki do wyremontowanej łazienki i WC, większą torbę (bo mam większy aparat;DDD) oraz coca-colę i mydło w płynie i trochę serków i jogurt i chleb ... mam pisać dalej? ;D czy już zaspokoiłam waszą ciekawość? ;DDD RE: Canon EOS 400D - oszin - 2007-11-09 tylko uważaj bo lsd + folia = niestrawność RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-10 fotoaloja napisał(a):kupiłam (...) coca-colę i mydło w płynie i trochę serków i jogurt i chleb ...No to kupimy jakiś alkohol i wpadniemy do Ciebie, coby oblać nowy nabytek... RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-10 tiaaaaa, ciągle mi się to lsd pisze;D RE: Canon EOS 400D - sax - 2007-11-10 hmmm, czyli lsd z colą działa lepiej (?) , piszę się też na to oblewanie nowego nabytku. Dobra , koniec żartu. Niestety na początek też doradzę czytnik. Później, na spokojnie, powtórną zabawę z instalacją. Kiedyś przechodziłem tortury, bo przy instalacji sterów canona na widows'98, wpiąłem wtyczkę USB w niewłaściwym momencie, i wszystko się rozjechało. System nie widział aparatu i nie pomogło "uninstal" i ponowna babranina z instalacją. Skończyło się wizytą informatyka i docelowo reinstalacją systemu. Koszmar ! RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-10 hm wkurzyłam sie już teraz, bo czytnika też nie chce uruchomić mój komputer, bo nie ma sterowników, nie ma już dziś sterowników do win'98, to już naprawdę archaiczny system myślę, że powinnam przeinstalować system, tak czułam, że mnie to nie ominie, choć być może i to nie rozwiąże problemu zatem prawdopodobnie zakup canona 400D pociągnie za sobą zakup nowego komputera, który i tak miałam w planach, a jedynie nie kupuję bo mam inne wydatki i nie mam jeszcze nic wybranego. przydałby się dobry zestaw dla fotografo-graficzki założę penie o tym wątek ale czytnik myślę na przyszłość przyda mi się jak znalazł |