![]() |
Akceptacja zdjęć w Fotolia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Akceptacja zdjęć w Fotolia (/watek-akceptacja-zdjec-w-fotolia.html) |
RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - fotek - 2013-11-22 Krzysiu, no wlasnie nie zauważyłem, aby byli jakoś specjalnie upierdliwi... wiec... zaprzeczę ![]() RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - KAPA - 2013-11-22 zwłaszcza przy zimowych fotkach nie zauważyłeś ![]() RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - fotek - 2013-11-22 (2013-11-22, 16:26:32)KAPA napisał(a): zwłaszcza przy zimowych fotkach nie zauważyłeś Tylko przy nich, cała reszta przechodzi bez wiekszego problemu. No wiem, jak ktos ma tylko zimowe, to może uznac ich stanowisko za upierdliwe ![]() Ale podobnie miałem na SS, tylko temat inny...tzw. blueprint odrzucali z zasady - czy to znaczy, że są upierdliwi? RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - KAPA - 2013-11-22 ok, możemy uznać, że mają zasady, ja też nie solę herbaty RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - hannahbluee - 2013-11-23 (2013-11-22, 13:49:51)fotek napisał(a): 2. Istock nie jest już wyznacznikiem jakości... od ok. 6 miesięcy biorą wszystko jak leci, wiec nim sie nie sugeruj Oh, a taka byłam z siebie dumna... ![]() RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - monoimposm - 2013-11-23 (2013-11-22, 12:37:49)fotek napisał(a): Sorry panowie, ale czy nie powinniście rozważyć czy przyczyną nie jest to, co im wysyłacie? Dotychczasowo na Fotolia mi zaakceptowali około 88% wysłanych plików i to jest najniższy Acceptance Rate ze wszystkich stocków. Mi nie chodzi o to, że odrzucają niektóre pliki. Mi chodzi o ogólne podejście Fotolii i o powody odrzutów. Na przykład piszą, że mają podobne chociaż ja podobnego nie mogę znaleźć. Wysyłam prawie identyczny do tego co już jest i przyjmują. Mniejsza o to. Narzekam na Fotolia bo tam najwięcej odrzucają i z niejasnych powodów i najmniej się sprzedaje, więc dla mnie to jest najgorszy stock i tyle. RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - fotek - 2013-11-23 Kazdy stock bywa wkurzajacy. Kiedyś IS, teraz np. takze SS, który czasami odrzucił fotę,a przyjął ja po ponownym uploadzie. Zdziwko miałem takze na canstock, który mi kilak zdjęc plenerowych z modelka odrzucił, bo doszukał się szumów (słoneczny dzień, doświetlanie lampa 1200Ws). Te same zdjecia bez problemu przeszły na wszystkich innych stockach. Według mnie Fotolia w żaden sposób nie odstaje w swoich dziwactwach od pozostałych, a dziwactwa są na każdym stocku, bo tam po prostu wszędzie tylko ludzie siedzą RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - alga38 - 2013-11-23 Murem obstaje przy Sławku ![]() RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - GregorK - 2013-11-23 (2013-11-23, 15:09:51)fotek napisał(a): Według mnie Fotolia w żaden sposób nie odstaje w swoich dziwactwach od pozostałych, a dziwactwa są na każdym stocku, bo tam po prostu wszędzie tylko ludzie siedzą nie ludzie tylko inspektorzy ![]() ![]() RE: Akceptacja zdjęć w Fotolia - monoimposm - 2013-11-23 (2013-11-23, 15:30:39)GregorK napisał(a): nie ludzie tylko inspektorzy O! O! Dokładnie tak. Murem obstaję przy Grzesiu ![]() |