Rekord dzienny - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Rekord dzienny (/watek-rekord-dzienny.html) |
RE: Rekord dzienny - fotorince - 2013-12-01 [/quote] Ja tez pobiłem poprzedni o całe 4 DL Gratki Tomek, bo mi sie nawet wstyd pochwalic [/quote] Dzięki....ściemniaczu...tym jedzonkiem to na bank zamiatasz tylko przyznać się nie chcesz edit:coś żem pokiełbasił z tym cytatem i nie wiem jak to naprawić;] RE: Rekord dzienny - GregorK - 2013-12-01 w pierwszym nawiasie powinno być: [quote] RE: Rekord dzienny - fotek - 2013-12-01 (2013-12-01, 17:19:57)fotorince napisał(a): Dzięki....ściemniaczu...tym jedzonkiem to na bank zamiatasz tylko przyznać się nie chcesz Taaa... zamiatania to mam wyjątkowo sporo po takiej sesji z jedzonkiem Grzesiek ma racje... ogólna zasada. -- Znacznik czegokolwiek (np. cytatu, koloru, itd.) składa sie z znacznika otwierającego i takiego samego znacznika zamykającego poprzedzonego ukośnikiem 1. Zamykającey [/quote] 2. Otwierający [quote] Zamieniłem kolejnośc, bo inaczej forum by "wykonało" ten zapis i nie byłby widoczny RE: Rekord dzienny - mmlolek - 2013-12-01 Kilka moich cyferek, walczę od stycznia, ale generalnie zabawę zacząłem w maju. Maj 37 DL, rekord dzienny 5 DL Czerwiec 62 DL, dzienny rekord 8DL. Lipiec 54 DL, dzienny rekord 5 DL. Sierpień 61 DL, dzienny rekord 4DL. Wrzesień 62 DL, dzienny rekord 8 DL. Październik 107 DL, rekord dzienny 15DL. Listopad 215 DL, rekord dzienny 21 DL. Grudzień zaczyna się mało obiecująco, na razie 0 DL. Moje portfolio liczy 840 zdjęć. Generalnie najwięcej sprzedaję po 0.25, coraz częściej wpada OD, trzy razy SOD, a o L-ce to tylko na razie marzę. Pozdrawiam i wytrwałości życzę sobie i wam wszystkim. P.S. Właśnie rozpatrzyli mi paczuszkę strzeloną rano, więc portfolio rośnie do 858 zdjęć. Żeby sprzedaż szła mi tak jak przyjmowanie zdjęć RE: Rekord dzienny - szakalikus - 2013-12-02 Fajny "raport" mmlolek ! Z racji tego, że mi się spodobał, dorzuce swój na podobnej zasadzie : Początek uploadu po kilkuletniej przerwie (80 zdjęć) : Pazdziernik - 35 DL , rekord dzienny 9 DL- dodanych fotek do PF - 266 Listopad - 56 DL ,rekord dzienny 5 DL - dodanych fotek do PF - 250 Mam nadzieje utrzymania tendencji zarówno wzrostu DLi jak i ilości uploadów. ps. 215 DL przy 800 zdjęciach? jak dla mnie całkiem sympatycznie, chyba muszę poprawić jakość zdjęć :p RE: Rekord dzienny - borzywoj - 2013-12-02 a i ja się uaktywnię - a co Fajne te statystki podajecie z ilością wgranych zdjęć i ilością pobrań - każdy może porównać do swoich osiągnięć. Na Shutterze jestem od połowy stycznia. Nie robię dużych sesji więc i wielkość pf nie jest powalająca - obecnie 284. listopad 207 DL, rekord dzienny 14 RE: Rekord dzienny - lechyu - 2013-12-02 Na koniec listopada 6500 obrazków, ściągnięć 2013. RE: Rekord dzienny - irontrybex - 2013-12-03 Listopad 166 dl przy 450 plików w tym z 200 edytoriali. RE: Rekord dzienny - monoimposm - 2013-12-10 Z 5 na 7 przy PF 159. Ale same nowe. Muszę więcej ładować. RE: Rekord dzienny - mmlolek - 2013-12-31 Cytat:Kilka moich cyferek, walczę od stycznia, ale generalnie zabawę zacząłem w maju.Grudzień 340 DL, rekord dzienny 25 DL. Ostatni tydzień przypomina bardzo twarde lądowanie, czyli norma po świętach Teraz to będzie zabawa, czuję dużo dni 0-1 DL-owych. Wszystkiego Najlepszego i dużo tłustych DL-i w nadchodzącym 2014 roku |