Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock (/watek-statystyki-sprzedazy-wykresy-i-trendy-na-shutterstock.html) |
RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - lechyu - 2012-11-01 (2012-10-31, 23:34:58)alga38 napisał(a): bo październik i listopad to najlepsze miesiące na dl-e. Potem niestety wszystko "siada" i bańka pęka. Ja obstawiam już grudzień.... Ok, po prostu inaczej rozumiem słowo "bańka", raczej w kontekście wydarzeń podobnych do bańki internetowej z końca ubiegłego wieku. To o czym piszemy to najzwyklejsze sezonowe wahania popytu. RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - max - 2012-11-01 Canion myslal chyba raczej o nadmuchanej bance koniunktury, takiej Wallstritowej co peka z hukiem, przynosi krach, plajty i samobojstwa pod nowojorskim metrem, brr... RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - TSpider - 2012-11-01 "stocki się kończą..." RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - MaxyM - 2012-11-29 Czas podsumować listopad: -Rekord całomiesięcznej ilości pobrań -Rekord całomiesięcznego dochodu -Rekord ściągnięć jednego dnia -Rekord $ w jednym dniu -Rekord ilości/$ pobrań OD jednego dnia -Najlepszy tydzień pod względem $ -Bonus (SD $102 i $75) I to chyba byłoby na tyle w tym roku, bo grudzień zapewne będzie kiepski niczym Ferdek. RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - Attila - 2012-11-29 To ja też podsumuję: -Rekord całomiesięcznej ilości pobrań -Rekord całomiesięcznego dochodu -Rekord ściągnięć jednego dnia -Rekord ilości i $ pobrań OD jednego dnia -Najlepszy tydzień pod względem pobrań i $ RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - SHaiith - 2012-11-29 U mnie wszystkie możliwe rekordy pobite jakiekolwiek bym sobie nie wymyślił, oby grudzień był jeszcze lepszy RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - blas - 2012-12-24 No właśnie jak to jest z tym końcem i tym bardziej z tym złym grudniem? Szczegółowych statystyk jak te wyżej nie prowadzę, ale spojrzałem na ostatnie 4 słupki z HP i to są najlepsze 4 tygodnie ever, niech będzie B4WE. I to nie licząc wyjątkowego SD. Dodam że w 2012 byłem dosyć leniwy(przerwałem 2-letni "reżim" wrzucania fot od 2010). Ktoś jeszcze zaobserwował grudniowe wzrosty? RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - Attila - 2012-12-24 Potwierdzam. W Grudniu BME. RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - kuligssen - 2012-12-24 Jest dobrze, nawet EL-ka wpadła Szkoda, że grudzień nie ma 62 dni RE: Statystyki sprzedaży - wykresy i trendy na Shutterstock - MaxyM - 2012-12-24 Ja w grudniu nie będę miał raczej BME... Ale ostatnie 3 tygodnie to najlepsze tygodnie, zaraz po tym kosmicznym, który miał miejsce na koniec listopada, bo tamten słupek powędrował do księżyca. I dziwne, bo te 3 tygodnie to nie parę dolarów, a konkretne sumy lepsze od innych. Ogólnie nie jest źle. |