[fotoaloja] poproszę o krytykę - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Zdjęcia (https://stock-board.info/forum-zdjecia.html) +--- Dział: Krytyka (https://stock-board.info/forum-krytyka.html) +--- Wątek: [fotoaloja] poproszę o krytykę (/watek-fotoaloja-poprosze-o-krytyke.html) |
RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - niolox - 2014-10-11 Ja tam generalnie się nie znam i nie umiem zdjęć robić ale napiszę swoje odczucia. - Gruszki z kawą mi się nie widzą. - Na 2 mało światła z lekka. - 3 powierzchnia kawy nie wygląda dobrze, jak by stała długo i taki nalot się zrobił na powierzchni. - 4 ten cukier za bardzo uwagę odwraca, wolałbym go z lewej strony na podstawce. - 5 też mało światła. - Filiżankę to w ogóle ustawiłbym w pozycji uszkiem do oglądającego, żeby miał wrażenie, że może sobie tę kawę wziąć i się napić. PS. To wyłącznie moje odczucia, tak poza tym to nie wiem, nie znam się zarobiony jestem. RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotoaloja - 2014-10-11 No to są uroki światła naturalnego, raz go jest więcej, raz mniej. Ja to lubię, zdjęcia są dzięki temu różnorodne, ale może mogłam podciągnąć w niektórych jeszcze ekspozycję? Z odstaną kawą to faktycznie racja, czasem już mi się świeżej nie chciało zaparzać i pstrykałam jak leci. Dzięki za te uwagi, takie mnie interesują, bo chcę być perfecta RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - niolox - 2014-10-11 Sam bym chętnie powalczył z naturalnym ale zbytnio nie mam opcji. Jedyne co mogę to zasymulować naturalne lampami RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotoaloja - 2014-11-14 A jak wam się podoba mój ala christmasowy misiu-pysiu ? 1. 2. 3. RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotek - 2014-11-14 Mówiac szczerze sam musiu-pysiu trochę mało christmasowy. Same zdjęcia OK, przy czym na dwa dwóch ostatnich mysiu-pysiu sie przewraca RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotoaloja - 2014-11-14 hehe, a bo się Misiu tak buja przed świętami;P RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - alga38 - 2014-11-14 moja skromnym zdaniem to tak: 1 - mało swiąteczna, za bardzo sterylna, poza tym Miś raczej nie powinien byc na srodku, tylko z boku, aby powstało więcej miejsca na napisy. 2 - baaardzo mi się podoba, mimo, że mis się przewraca 3 - Fajnie wyszło w tych kolorach vintage, aczkolwiek mało świątecznie, to raczej taki leśny misiek wyszedł RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - SHaiith - 2014-11-14 (2014-11-14, 13:56:38)fotek napisał(a): Mówiac szczerze sam musiu-pysiu trochę mało christmasowy. Same zdjęcia OK, przy czym na dwa dwóch ostatnich mysiu-pysiu sie przewraca on się nie przewraca tylko "kroczy" RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotoaloja - 2014-11-14 zgadzam się, że jest mało świąteczny, dlatego napisałam "ala" a w opisach fotki dałam tak: 'Christmas is coming: a teddy bear in the green conifers and cones' znaczy, że zbliżają się święta i misiu kroczy do nas wśród igliwia;D Alinka, to zdjęcie nr.2 nawet się sprzedało już na Shutterstock jako nowość szkoda, że tylko raz.... RE: [fotoaloja] poproszę o krytykę - fotek - 2014-11-14 (2014-11-14, 14:22:31)SHaiith napisał(a): on się nie przewraca tylko "kroczy" ... po pijaku... może sie z Piotrkiem zadawał? |