Pierwsza sprzedaż na Fotolia - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Pierwsza sprzedaż na Fotolia (/watek-pierwsza-sprzedaz-na-fotolia.html) |
RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - fotoaloja - 2014-03-27 Cytat:Hehe zdjęcie zrobiłem całkiem przypadkiem zero jakiegoś przemyślenia i planowania obrobione w minutę w telefonie i poszło , ot tyle całej sesji zero wysiłku... no i właśnie dlatego napisałam co napisałam RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - alga38 - 2014-03-27 hheheh.. to się nazywa fotografia kreatywna gratki RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - fotoaloja - 2014-03-27 rafcio wyjaśnię: wyładowałam wcześniej moją frustrację związaną z tym, że starzy stockerzy (którzy zainwestowali w sprzęt, naukę itp.) muszą ostatnio konkurować z fotkami z telefonu fotka oczywiście fajna, niestety trafiło na Ciebie, że mi się tak napisało ze złości na politykę stockową wejdziesz głębiej w temat to zrozumiesz pewno RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - rafcio76 - 2014-03-27 (2014-03-27, 11:38:53)fotoaloja napisał(a): rafcio wyjaśnię:spoko nic się nie dzieje jestem nowym stockerem ale fotografią zajmuję się dość długo i wiem co masz na myśli ja też zainwestowałem dość sporo w sprzęt , a nie sa to małe pieniądze , ale jak Fotolia robi kolekcję instant i każe wrzucać foty z telefonu to se wrzucam i jak widać się sprzedaje , jestem na stockach dopiero od stycznia tego roku tak więc przygoda dopiero przede mną (2014-03-27, 11:24:00)alga38 napisał(a): hheheh.. to się nazywa fotografia kreatywna gratki hehe czy ja wiem czy taka kreatywana ale dzięki RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - fotoaloja - 2014-03-27 ja mam za słaby telefon na foty z telefonu, nie stać mnie na lepszy RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - ambrozinio - 2014-03-27 Telefon też może być drogi No ale co prawda to prawda. Bank daje przywilej, ktoś wrzuca, ktoś kupi jeśli będzie takie zdjęcie potrzebował Pierwsze sprzedaże dają kopa ale raczej nie szedł bym w tą stronę. Ale co będzie w przyszłości i czym będziemy robić zdjęcia niebawem.. strach myśleć RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - rafcio76 - 2014-03-27 Ja tam wolę jednak swojego Nikosia ale jak jest możliwość wrzucić z telefonu to czemu nie , poza tym to całkiem fajna zabawa Patrząc ostatnio na Wielki Konkurs Fotograficzny National Geographic to i zdjęcia robione telefonem wygrywają główne nagrody . RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - MattZ90 - 2014-03-27 (2014-03-27, 12:20:51)rafcio76 napisał(a): i zdjęcia robione telefonem wygrywają główne nagrody . Ot, znak naszych czasów, nie ma co się obrażać RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - rafcio76 - 2014-03-27 (2014-03-27, 12:27:35)MattZ90 napisał(a):(2014-03-27, 12:20:51)rafcio76 napisał(a): i zdjęcia robione telefonem wygrywają główne nagrody . ale ja się nie obrażam po prostu jest możliwość trzeba korzystać RE: Pierwsza sprzedaż na Fotolia - Bridzia - 2014-03-27 Ja w to wchodzę, niedługo będziemy strzelać foty i kręcić filmy okularami (nazwa uproszczona) , to dopiero będzie szał! |