Stock Board - forum fotografii stockowej
Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - Wersja do druku

+- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info)
+-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html)
+--- Dział: iStockPhoto (https://stock-board.info/forum-istockphoto.html)
+--- Wątek: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów (/watek-zaproszenie-do-getty-images-dla-srebrnych-ekskluzywnych-kontrybutorow.html)

Strony: 1 2

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - hoomar - 2008-06-16

Dobra robota te nowe działy, oby tętniły życiem jak te o mickrostokach, bo też jestem ciekaw opinii, zanim na iStockphoto dorobie się srebrnego to minie chyba 6 lat ;D

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-06-16

hoomar napisał(a):... zanim na iStockphoto dorobie się srebrnego to minie chyba 6 lat ;D

Tak nigdy nie mow! To tylko kwestia paru zdjec, ktore trafia w zapotrzebowanie!

Pozdrowienia Icon_mrgreen

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - hoomar - 2008-06-16

No to fakt, mam pewną sesyjkę zaplanowaną, ale nikomu na razie nie zdradzę, a z tego co widzę nie ma za dużo takich zdjęć. W razie czego będę pisał o swoich sukcesach i o tym jak stałem się srebrnym Icon_wink Dzięki za dodanie otuchy ;D Powodzenia również i Tobie jak i innym na Getty Smile

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-06-17

Spiesz sie to tez wskoczysz! Icon_mrgreen

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - lukaszfus - 2008-07-04

no to ustawiłem priorytety, prawdopodobnie sreberko i exclusive na IS z nowym 2009 rokiem ...

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - zegarmistrz - 2008-07-04

a gdyby tak przejść na exclusive na istocku, dostać zaproszenie do Getty i po jakimś czasie zrezygnować z exclusive, czy byłaby możliwość pozostania na getty? Smile

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - max - 2008-07-04

Na to Ci na razie nikt nie odpowie. Nie wiadomo jeszcze jakie beda zasady dla srebrnych iStockphoto - Getty Imageowcow. Nie wydaje mi sie, aby tak latwo iStockphoto pozwolil sie wymanewrowac z dostepem do GI. Nie zapominaj ze Getty i iStockphoto to praktycznie jedna firma.
Dotychczas ladowalo sie zdjecia do Getty przez kanal istockowski (pelna kontrola Istocku nad wszystkim co slales do GI). Rezygnujac z ekskluzywu rezygnowales ze wszystkich przywilejow, wlacznie z Getty-przywilejem.
Teraz jest otwierany oddzielny kanal bezposredni do Getty z nowym programem do ladowania zdjec.
Czy to da calkowita niezaleznosc od Istocku? Czy obecni srebrni ekskluzywni tez beda z niego korzystac?
Na konkrety musisz troche poczekac. Icon_mrgreen

RE: Zaproszenie do Getty Images dla srebrnych ekskluzywnych kontrybutorów - lukaszfus - 2008-07-08

nie da się bo - kontrakt z Getty jest też na zasadach exclusive photographer z wyłączeniem istockphoto