![]() |
Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock (/watek-kod-na-pakiet-adobe-od-adobe-stock.html) |
RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - rpd - 2021-02-06 (2021-02-05, 20:17:55)GregorK napisał(a): .... wcześniej miałem licencję pudełkową na CS6 .... też mam cs6 w pudełku. Sprzedałeś ją czy wrzuciłeś do szuflady? Wczoraj sobie zainstalowałem tego cc z bonusa i jakby kupiec się trafił to pudełko chętnie bym sprzedał. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - guteksk7 - 2021-02-06 Ja mam illustratora opłaconego do 08.06.2021 i aktywowałem ich kod. Yuma napisałeś do nich przez ten formularz na dole strony contributora? ![]() RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - GregorK - 2021-02-06 (2021-02-06, 10:51:18)rpd napisał(a): też mam cs6 w pudełku. Sprzedałeś ją czy wrzuciłeś do szuflady? zastawiłem, licho wie, ile czasu bonus będzie, a nie stać mnie na wydawanie co miesiąc 12€ na coś co już mam i działa RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - yuma2 - 2021-02-06 (2021-02-06, 11:36:48)guteksk7 napisał(a): Ja mam illustratora opłaconego do 08.06.2021 i aktywowałem ich kod. Yuma napisałeś do nich przez ten formularz na dole strony contributora? Pisalem do na czacie, wszedlem najpierw na strone adobe.account potem w GET HELP i na dole jest okienko do czatu, spr wejsc na ta strone https://helpx.adobe.com/support.html?promoid=4JW79DZL&mv=other jesli nie masz CC zainstalowane do przez adobe stock tez tam powinienes dojsc czat moze byc tylko po angielsku dostepny RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - guteksk7 - 2021-02-06 Dzięki! Właśnie pisałem na tym czacie ale tam jakiś bot mi odpowiadał, nie szło się dogadać. Wysłałem już zapytanie przez ten kontakt. Zobaczymy co odpiszą. Dobra jakoś przebrnąłem przez ten czat i sprawa załatwiona, 170 euro nie w kij dmuchał ![]() RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - yuma2 - 2021-02-06 (2021-02-06, 12:29:02)guteksk7 napisał(a): Dzięki! Właśnie pisałem na tym czacie ale tam jakiś bot mi odpowiadał, nie szło się dogadać. Wysłałem już zapytanie przez ten kontakt. Zobaczymy co odpiszą. na przyszlosc - na czacie trzeba napisac " connect to agent" i zaraz zglosi sie jakis human, zapomnialem napisac RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - szakalikus - 2022-01-13 W zeszłym roku po raz pierwszy dowiedziałem się i skorzystałem z darmowego pakietu dla kontrybutorów. Teraz dostałem maila, że w lutym zostanę obciążony kwotą 12.29 euro (data zakończenia rocznego darmowego planu). O ile dobrze pamiętam automatycznie na dashboardzie strony sprzedażowej pojawiło mi się info do kodu, który aktywowałem. W tym roku nie widzę, żadnego kodu nigdzie. Czy promocja darmowych planów dobiegła końca? Czy może podnieśli próg i za mało zdjęć sprzedałem, żeby się zakwalifikować? a może pojawi się bliżej terminu, bo jeszcze 3 tygodnie zostały? Przedłużaliście już te plany? Kontaktowałem się z supportem, ale o ile zawsze byli pomocni to teraz trafiłem na jakiegoś buca, który mi jak bot ciągle odpisywał "zostaniesz obciążony" nie zawracając uwagi na moje pytanie. ![]() ![]() RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - GregorK - 2022-01-13 Kody będą rozdawane w lutym. Jeśli masz odpowiednią sprzedaż, to nowy dostaniesz. Info o płatnościach robi automat. Ja miałem podobnie, z tym że zmieniałem pakiet z PS+LR na cały. I przez jakieś pół roku nękał mnie o dodanie karty bo mi się poprzedni plan kończył, żebym miał ciągłość. Dodam, że nigdy nie płaciłem za abonament na adobe. Spróbuj usunąć kartę, to zacznie cię nękać o dodanie nowej, ale przynajmniej nic sam nie ściagnie. Koledzy z kolei dostali zwrot róznicy po aktywacji planów z kodów. Mają tam troszkę bałagan, ale jak przejdziesz bota i dojdziesz do ludka, to inna rozmowa. RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - szakalikus - 2022-01-13 I tego właśnie potrzebowałem - info, że kody będą w Lutym i w razie ewentualnego spóźnienia dają zwroty, czyli nie trzeba się na zapas martwić i ogarniać zawczasu tylko cierpliwie czekać. Dzięki serdeczne! Co ciekawe obchodzenia bota się już nauczyłem jakiś czas temu, że od razu te automatyczne pytania przechodzę i proszę o rozmowę z konsultantem, tylko tym razem żywy konsultant odpisywał mi jak zdarta płyta "Zostanie Pan obciążony". Tak czy inaczej szybciej się dowiedziałem na forum niż u nich, jeszcze raz dzięki, ![]() RE: Kod na pakiet Adobe od Adobe Stock - fret - 2022-01-13 Jeeeezu, w zeszłym roku też były w lutym, chyba 04. W regulaminie stoi, że w styczniu zliczają, a na początku lutego są kody. Ważne są niby przez rok, ale pasek znika z końcem roku, czyli termin ważności nie liczy się od lutego. |