![]() |
Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? (/watek-zdjecia-nieakceptowane-bez-powodu-kiedy-reuploadowac.html) |
RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - oxygenka - 2015-03-12 (2015-03-12, 20:56:43)alga38 napisał(a): szara kartka i statyw rozwiążą Twój problem Alinko masz rację co do statywu ale ze mnie leń i nie lubie go dzwigać ![]() ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - fotek - 2015-03-12 (2015-03-12, 21:16:54)oxygenka napisał(a): Alinko masz rację co do statywu ale ze mnie leń i nie lubie go dzwigać To nie pisz, ze wredny rzeźnik Ci foty odrzucił, ale że znowu Twoje lenistwo się zemściło ![]() PS. Prosty sposób na balans... bierzesz chusteczkę higieniczna, owijasz obiektyw, pstrykasz zdjęcie. Wchodzisz do menu, wybierasz ręczny balans bieli, wskazujesz jako wzorzec pstrykniętą fote z chusteczką i jedziesz. Nie musze dodawać, ze chusteczka ma byc biała? RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - kreatorex - 2015-03-13 Wyprana w w Wizirze bez glutów ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - oxygenka - 2015-03-13 (2015-03-13, 10:23:32)kreatorex napisał(a): Wyprana w w Wizirze bez glutów Ma się rozumieć...ale właśnie jestem chora ![]() wiziru nie mam moze byc Ariel?.. ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - kreatorex - 2015-03-13 Wizir ma najlepszą biel Pan z radia powiedział w telewizji ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - Esdras - 2015-03-13 Wydaje mi się że rewizorom nie chodzi o poprawny w/b sam w sobie tylko o ogólny wyraz artystyczny fotkę ma się oglądać z przyjemnością, nie ważne czy to sepia b/w czy jakiś vintage itd... itp... RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - fotek - 2015-03-13 (2015-03-13, 10:54:38)oxygenka napisał(a): Ma się rozumieć...ale właśnie jestem chora Tych higienicznych papierowych nie polecam prać ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - GregorK - 2015-03-13 (2015-03-13, 11:22:56)fotek napisał(a): Tych higienicznych papierowych nie polecam prać przciwnie, najciekawsze efekty są po praniu z kolorowymi rzeczami ![]() RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - Fotaw - 2015-03-13 (2015-03-12, 21:41:00)fotek napisał(a): To nie pisz, ze wredny rzeźnik Ci foty odrzucił, ale że znowu Twoje lenistwo się zemściło i za toi Cię lubię, prosty sposób bez dodatkowych inwestycji, ale skuteczny RE: Zdjęcia nieakceptowane bez powodu - kiedy reuploadować? - fotek - 2015-03-13 (2015-03-13, 19:01:49)Fotaw napisał(a): i za toi Cię lubię, ... Czuje sie trochę zakłopotonay tymi objawami sympatii. Moze niepotrzebnie, ale chce cos oświadczyć: ... zdecydowanie preferuje kobiety ![]() |