![]() |
Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Pozostałe (https://stock-board.info/forum-pozostale.html) +--- Dział: Hydepark (https://stock-board.info/forum-hydepark.html) +--- Wątek: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria (/watek-warsztaty-fotografii-komercyjnej-kulinaria.html) |
RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - rachwal - 2012-10-09 (2012-10-09, 15:32:06)stocking napisał(a): aktualnie BBC Good Food - Recipes sa za free na Google Play Bieda. To samo jest na stronie i nie musisz mrużyć oczu czytając na komórce. To ma się nijak do magazynu BBC Good Food. Zdjęcia na stronie BBC Good Food, a ich magazyn (miesięcznik) to dwie różne bajki jakościowe. Trochę się interesuję tematyką kulinarną i jak na razie nie widziałem ciekawszych zdjęć w żadnym magazynie, a trochę już w życiu widziałem... Osoby bez gejpada mogą sobie ten magazyn zamówić w wersji papierowej. Jeśli ktoś się interesuje to na pewno nie pożałuje... RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - tomas24 - 2012-10-10 Siemka, rzeczywiście te warsztaty to nic ciekawego, Jeśli natomiast chodzi o BBC Good Food, to mam kilkaset numerów tego magazynu, rzeczywiście dobry i zdecydowanie lepszy na papierze niż na ekranie - zawsze można zabrać ze sobą i podpatrzeć gdy nie ma internetu w zasięgu, ale nic, nic a nic, na świecie nie pobije zdjęć z magazynów australijskiej gazety DOnna Hay, te foty są po prostu rewelacyjne w moim mniemaniu, dla mnie ideał w druku zaklęty, tylko gazeta nieco za droga RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - rachwal - 2012-10-11 Dzięki za cynk o magazynie Donny (3.99 EU to nie tak źle), kolejny magazyn do prenumerowania ![]() RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - tomas24 - 2012-10-12 w magazynie Donna Hay masz nie tylko jej zdjęcia, styl fotografów których zdjęcia są w gazecie jest dla mnie super-fajny, niemalże jakby robiła to jedna osoba, a jest tam bodajże 4-5 fotografów, warto nacieszyć oczy ![]() RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - rachwal - 2012-10-12 Ona chyba generalnie nie foci tylko stylizuje. Do książek jakie mam na półce zdjęcia robił Con Poulos. RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - tomas24 - 2012-10-16 heh przyjemnie się to ogląda. A Donna jak mówisz głównie stylizuje, ale i też podobno foci (a raczej fociła, bo teraz jest editorem magazynu, autorką książek etc i czasu pewnie braknie) RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - tomas24 - 2012-10-19 rachwal, a tak właściwie to mnie zaskoczyłeś, że masz książki Donny, kolekcjoner książek kulinarnych? To byłoby nas już dwóch! Ja to mam obsesję nt książek kulinarnych także tych bardziej wyrafinowanych i wyszukanych. Jeśli można wiedzieć które książko Donny posiadasz? RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - rachwal - 2012-10-19 Napisałem chyba, że mamy, Ola je kiedyś kupiła... dwie z serii classics 1 & 2. Masz jakieś inne ciekawe pozycje, niekoniecznie Donny? Ostatnio znaleźliśmy też Kejti: RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - tomas24 - 2012-10-19 Filmik fajny, aż się rozmarzyłem, jak zobaczyłem to studio Pewnie coś bym tam mógł polecić z mojego małego (ponad 800 pozycji) księgozbioru, tylko dwa pytania: krajowe czy zagraniczne? i drugie z fajnymi fotkami czy z fajnymi przepisami? Z Donny to podobno książka "Flavors" robi niesamowite wrażenie, za 3 tygodnie będę ją miał, więc podzielę się wrażeniami RE: Warsztaty fotografii komercyjnej - Kulinaria - rachwal - 2012-10-19 Zagraniczne. Mogą być fajne przepisy, fotki sobie zrobimy... ale fotkami też nie wzgardzę... |