![]() |
Shutterstock zaprasza na Bigstock - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html) +--- Wątek: Shutterstock zaprasza na Bigstock (/watek-shutterstock-zaprasza-na-bigstock.html) |
RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - edi - 2011-03-10 no to dzis jest dzien pod znakiem maila oraz loteria kto jakiego i od kogo dostanie ![]() wielu chcialoby dostac maila od Shutterstock z propozycja automatycznego transferu na BG, ale chyba nikt nie chcialby dzis dostac maila od IS [kolejne potracenia zwiazane z oszustwami kartowymi] RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - ajt - 2011-03-10 Maila nie dostałem, opcji "Bridge to Bigstock" w ustawieniach konta też nie widzę. Pewnie dlatego, że od dawna jestem na obu stockach. Zresztą, ciekawe jakby wtedy wyglądało to przekopiowanie całości na Bigstock, może wszystko by się zdublowało ![]() RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - Pawel_W - 2011-03-10 Ajt przy okazji mam pytanie czy warto wrzucać na Bigstock? Jestś na obu stockach już dawno... RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - Dash - 2011-03-10 (2011-03-10, 13:10:39)ajt napisał(a): Zresztą, ciekawe jakby wtedy wyglądało to przekopiowanie całości na Bigstock, może wszystko by się zdublowało Przy rejestrowaniu sie w opcji "Bridge to Bigstock" podajesz dane do konta BigStock lub tworzysz nowe konto na Bigstock. Tym samym duplikaty zostana skasowane. RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - Rumpelstiltskin - 2011-03-10 (2011-03-10, 15:46:43)Dash napisał(a): Przy rejestrowaniu sie w opcji "Bridge to Bigstock" [...]... a gdzie to jest? Jestem na obu, ale jakoś nie zauważyłem ... ale też nie szukałem specjalnie ![]() RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - ajt - 2011-03-10 (2011-03-10, 14:48:23)Pawel_W napisał(a): Ajt przy okazji mam pytanie czy warto wrzucać na Bigstock? W moim przypadku Bigstock daje mniej więcej 1/3 tego co SS. Czy warto oceń sam ![]() A tak w ogóle, to u mnie jest na szóstym miejscu, po "wielkiej czwórce" i Alamy. Hm, może nie dostałem maila jednak dlatego, że nie wydałem im się zbyt atrakcyjny? ![]() RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - Pawel_W - 2011-03-10 Dzięki za informację. No to chyba warto ![]() RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - canion - 2011-03-10 Paweł - warto, tym bardziej że nie masz z tym zadnej dodatkowej roboty. w ciągu kilku dni przekopiują całość do Bigstocka. potem kilka dni na zindeksowanie w bazie BigS. ale to jeszcze pikuś . najwazniejsze że UWAGA.... zdjęcia dobrze ustawione po most popular na Shutterstock ... bedą tak samo dobrze wypozycjonowane na Bigstock. a to juz mega duży plus całej operacji. akceptuj i nie zastanawiaj sie ani sekundy dłużej. Stracą na tej operacji Ci którzy do tej pory sumienie robili upload na big. teraz miliony dodanych i tysiące dobrze wypozycjonowanych zdjęć zabiją tych mniejszych którzy z racji mniejszej konkurencji jakoś tam sobie radzili.. aha. i od tej pory wszystko to zaakceptują na Shutterstock pojawia sie automatycznie na bigstocku. w sumie sens takie operacji nie do końca jest jasny ale pewnie niedługo sie dowiemy jaka przyszłość jest dla bigstocka szykowana RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - Pawel_W - 2011-03-10 Canion dzięki za info! To faktycznie nie mam się co zastanawiać. RE: Shutterstock zaprasza na Bigstock - MaxyM - 2011-03-10 Mnie zastanawia sens tego przedsięwzięcia... Trochę to dziwne ze strony SS. |