![]() |
Canon EOS 400D - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Sprzęt (https://stock-board.info/forum-sprzet.html) +--- Dział: Aparaty (https://stock-board.info/forum-aparaty.html) +--- Wątek: Canon EOS 400D (/watek-canon-eos-400d.html) |
RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 no może i racja na razie i tak robię pranie;P RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-09 fotoaloja napisał(a):no może i racjaEj, no co Ty, aparatu się nie pierze... ![]() Przecież 400D ma "system czyszczenia matrycy"... ![]() RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 hahah ![]() pojade do tego sklepu co żem kupiła aparat, niech sie głowią co zrobić RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-09 fotoaloja napisał(a):hahahLepiej sama sobie przemyśl dokładnie co chcesz kupić, bo jak się zdasz całkowicie na sprzedawców, to wrócisz z torbą "niezbędnych" gadżetów... RE: Canon EOS 400D - rachwal - 2007-11-09 rachwal napisał(a):fotoaloja napisał(a):no i nie wiem o czym piszesz rachwal, nie doczytałam na razie nic takiego w instrukcjiNo ja tez nie wiem W 350D nazywa sie to Communication > Print / PTP. Zobacz czy jest cos takiego u Ciebie. U mnie na tym laczy sie bez problemu przy pomocy kabla USB, montuje sie jako dodatkowe urzadzenie. RE: Canon EOS 400D - oszin - 2007-11-09 może rozwiązanie jest banalnie proste ? po podłączeniu aparatu kablem do kompa i wejściu w "mój komputer" daj odświerz i poszukaj nowej ikonki na dole tego okienka (tylko proszę nie odbierać tago jako ironię lub zaczepkę nie to mam na myśli - po prostu czasem najlepsze rozwiązania to te najprostsze których nie bierzemy pod uwagę bo są zbyt banalne) RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 rachwal napisał(a):W 350D nazywa sie to Communication > Print / PTP. Zobacz czy jest cos takiego u Ciebie. U mnie na tym laczy sie bez problemu przy pomocy kabla USB, montuje sie jako dodatkowe urzadzenie.no to wyczytałam w instrukcji niestety w moim aparacie tego Communication>Print/PTP nie ma ![]() w sklepie pan podłączył kablem mój aparat i widział go jako dodatkowy dysk u mnie nie widzi ![]() nie rozumiem, ale może to być jeszcze kwestia starego systemu win'98, chociaż to niesamowicie dziwne, że nie widzi aparatu...... widzi tylko go jako nieznane urządzenie Camera Digital czy cóś, w menadżerze systemu i nie chce do niej zainstalować sterowników może bym przeinstalowała system? co za pasztet ![]() RE: Canon EOS 400D - rachwal - 2007-11-09 No to pech, ale faktycznie Win98 to lekki archaizm. Kup lepiej ten czytnik za pare zloty ... RE: Canon EOS 400D - fotoaloja - 2007-11-09 zapomniałam o tym czytniku jutro kupie RE: Canon EOS 400D - ArturKo - 2007-11-09 fotoaloja napisał(a):no to wyczytałam w instrukcjiW Windzie 98' system nie zobaczy Ci aparatu jako dysk, dopóki nie zainstalujesz sterowników. Stawiam, że problem właśnie w sterownikach. Spróbuj może ściągnąć najnowsze stery pod Win 98. A poza tym, to nie kumam czemu nie kupisz czytnika. Będzie pod wszystkimi względami wygodniej. PS. Już się dowiedziałem... ![]() ![]() |