Stock Board - forum fotografii stockowej
Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych" fotografii - Wersja do druku

+- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info)
+-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html)
+--- Dział: ShutterStock (https://stock-board.info/forum-shutterstock.html)
+--- Wątek: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych" fotografii (/watek-problem-z-wyslaniem-10-ciu-egzaminacyjnych-fotografii.html)

Strony: 1 2 3

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - alga38 - 2010-09-07

acha.... czyli prawie wszystko z możliwych......
No to powodzenia Smile

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - Rumpelstiltskin - 2010-09-07

(2010-09-07, 20:52:25)alga38 napisał(a): acha.... czyli prawie wszystko z możliwych......
No to powodzenia Smile
... co najmniej jedno z odrzuconych zdjęć jest w pięciu innych agencjach Icon_twisted
Jak widzę Shutterstock jest warte zachodu, do tej pory ładowałem zdjęcia ze starych zasobów, teraz pstryknę kilka bzdetów na białym tle Icon_mrgreen

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - majszter - 2010-09-07

(2010-09-07, 19:43:44)mamstin napisał(a): w tutorialach na IS nie ma nic powiedziane że fotki powinny być z różnych światów, są kategorie zdjęć których oczekują i takowe spełniłem, dlatego ponawiam pytanie czy z Waszego doświadczenia na Shutterstock też takie historie mogą wystąpić?

Wprawdzie dostałem się za pierwszym razem na SS, ale mogę potwierdzić, że na Shutterstock też trzeba załadować 10 zdjęć z "innych światów".
Jeśli to ma być koniecznie 10 zdjęć isolated on white, bo innych nie masz, to muszą być zupełnie inne tematy. Nie może być np. 5-ciu różnych owoców, czy innych z tego samego tematu, 2 to już max.

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - mamstin - 2010-09-07

oki, dziękuję za odpowiedź, o to mi chodziło, wiadomo że szkoda tego miesiąca straconego Smile

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - Rumpelstiltskin - 2010-09-13

Zbliża się czas na nowe podejście do Shutterstock Smile
... i w związku z tym mam pytanie: przy poprzednich próbach część zdjęć była odrzucona explicite, a pozostałe nie miały krytycznego komentarza, czy to oznacza, że te pozostałe były OK, czy może nie zostały sprawdzone?

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - Wuja - 2010-09-13

jak jest 4 szt odrzucone to czasem sobie odpuszczają sprawdzanie reszty.

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - bwl - 2010-11-03

Tak sobie czytam i wnioskuję, że dostanie się na Shutterstock graniczy z cudem Icon_wink Właśnie wysłałem aplikację - na cuda nie liczę Icon_wink

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - Wuja - 2010-11-03

spokojnie, cuda zależą w dużym stopniu od humoru sprawdzających. Po prostu trzeba próbować i nie brać za bardzo do siebie odrzutów.

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - bwl - 2010-11-03

No jednak cuda się zdarzyły, zatem już jestem i już nawet 2 dl wpadły Icon_wink
Serdeczne dzięki za kciuki Icon_wink

RE: Problem z wysłaniem 10-ciu "egzaminacyjnych " fotografii - Wronaavd - 2010-11-03

Te 2 DLe to teraz chyba na zachętę dają każdemu nowemu - czy się mylę?