Ex Avatar Oli - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Pozostałe (https://stock-board.info/forum-pozostale.html) +--- Dział: Hydepark (https://stock-board.info/forum-hydepark.html) +--- Wątek: Ex Avatar Oli (/watek-ex-avatar-oli.html) |
RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-03 ola napisał(a):Oj, przyznam, że troszkę zgłupiałem, bo myślałem, że "Ola", to alter ego Rachwala (cel - testowanie nowego forum), ale chyba się omyliłem, więc nie pozostaje mi nic innego, jak za pomyłkę i żart z nią związany przeprosić.ArturKo napisał(a):Chociaż nie wiem czy nie gorzej od bana, byłoby gdyby "Ola" zgodziła się i przyszła na sesję... np. na wysokich obcasach RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-03 ArturKo napisał(a):Oj, przyznam, że troszkę zgłupiałem, bo myślałem, że "Ola", to alter ego RachwalaTeraz Twoje posty zaczynaja być jasne. Aby nie było OT, wróćmy zatem do 200 zdjecia rachwala i zadajmy pytanie: kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek ) RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-03 fotek napisał(a):Teraz Twoje posty zaczynaja być jasne. Aby nie było OT, wróćmy zatem do 200 zdjecia rachwala i zadajmy pytanie: kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek )Coś mi się zdaje, że Ty też się troszkę (kilka postów wyżej) zamieszałeś... , ale tak, tak, kończmy OT... RE: Listopadowe przechwałki - ola - 2007-11-03 fotek napisał(a):kto jest na tym zdjeciu (poprosze takze o wymiary oraz wiek ) Na tym zdjęciu jestem oczywiście ja. A bardziej szczegółowych informacji nie udzielam na forum publicznym RE: Listopadowe przechwałki - ArturKo - 2007-11-03 No to już wszystko jasne - nasz Admin handluje avatarami forumowiczów RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-03 ArturKo napisał(a):że Ty też się troszkę (kilka postów wyżej) zamieszałeś...Możze i tak, ale "dane poczatkowe" były niejsasne ola napisał(a):bardziej szczegółowych informacji nie udzielam na forum publicznymPotencjalna modelka wydaje sie być wstydliwa... chyba nici z sesji RE: Listopadowe przechwałki - rachwal - 2007-11-03 Ola sie poprostu oburzyla Na focie wszystko widac, a wiek jest w profilu. ArturKo napisał(a):No to już wszystko jasne - nasz Admin handluje avatarami forumowiczów Zrobilem zdjecie, MR podpisala, chodz nie trzeba bylo do tej foty i sprzedaje ... Ja w tym nic zlego nie widze RE: Listopadowe przechwałki - ola - 2007-11-03 rachwal napisał(a):Zrobilem zdjecie, MR podpisala, chodz nie trzeba bylo do tej foty i sprzedaje ... Ja w tym nic zlego nie widze Ja też nie widzę w tym nic złego RE: Ex Avatar Oli - rachwal - 2007-11-03 Przenioslem dyskusje do Hydeparku RE: Listopadowe przechwałki - fotek - 2007-11-04 rachwal napisał(a):Ola sie poprostu oburzylaU, nie tylko stydliwa, ale i humorzasta PS. No dobra, już nic na ten temat nie móie, bo jeszcze bana dostanę rachwal napisał(a):Przenioslem dyskusje do HydeparkuW sumie dobrze, chociaż wyleciało tez troche tresci na temat samego stocka |