Zmiana cennika na Fotolia od marca - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Zmiana cennika na Fotolia od marca (/watek-zmiana-cennika-na-fotolia-od-marca.html) |
RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - fotek - 2014-05-22 (2014-05-21, 21:13:21)Nightman napisał(a): Zapewne jest to oznaką, że jesteś ciułała u "łan dolarowców" gdybyś nie była to prowizja powinna być 1,00 Tez nie bardzo, bo to plik rozmiaru M... więc...najdroższy kosztuje $2.5 a 25% od tego to $0,625 .... coś nas Alinka oszukuje RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - ambrozinio - 2014-05-22 To nie Alinka nas oszukuje a Fotolia która nalicza jak chce RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - fotek - 2014-05-22 (2014-05-22, 07:54:09)ambrozinio napisał(a): To nie Alinka nas oszukuje a Fotolia która nalicza jak chce Może coś w tym jest, bo u mnie np. było coś takiego: Licencja M Cena N/A Prowizja 0,54 Za ten rozmiar, przy 20% powinienem dostać max. 50 centów RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - ambrozinio - 2014-05-22 No coś kombinują. To takie coś jak SOD na ss.. tyle, że na Fotolia nie przekroczysz 1,5 dolca za takie pobranie RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - Nightman - 2014-05-22 Wypada mi rzec przepraszam Alinka i oświadczyć ze sam posiadam ponadnormatywne brania typu: Licencja M Cena N/A Prowizja 0,63 RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - fotek - 2014-05-22 (2014-05-22, 08:11:11)Nightman napisał(a): Wypada mi rzec przepraszam Alinka... Coś czuje, ze "przepraszam" może nie wystarczyć i będziemy obydwaj musieli z kwiatami na przeprosiny biegać RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - ambrozinio - 2014-05-22 Kupicie po zdjęciu od Aliny na licencji EL i Alinka na pewno zapomni o sprawie RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - Nightman - 2014-05-22 Kobiety ech... Kobiety można od 40s a można i całość bo to samo życie RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - trashthelens - 2014-05-22 Takiego dziwoląga znalazłem: Cytat: License XLNie żebym narzekał, ale ni w ząb nie rozumiem jak to było kupione... RE: Zmiana cennika na Fotolia od marca - Nightman - 2014-05-22 Kuszą diabły rogate Drogi Dostawco, Czy wiesz, że Licencje Rozszerzone są teraz dostępne w Dollar Photo Club? To oznacza, że Dostawcy, którzy zdecydują się na sprzedaż swoich prac w Dollar Photo Club mogą obecnie sprzedawać Licencje Rozszerzone klientom z niezagospodarowanych rynków. Wszystko to ze stałą prowizją w wysokości 30 kredytów przekazywanych na Twoje konto Fotolia. Zapotrzebowanie na tę nową licencję było często zgłaszane przez naszych klientów, dlatego spodziewamy się dużej sprzedaży Licencji Rozszerzonych w Dollar Photo Club. Jeżeli chcesz ponownie zdecydować o sprzedaży swoich prac w Dollar Photo Club, możesz zrobić to w dowolnej chwili pod tym linkiem. Z wyrazami szacunku, Zespół Fotolia |