Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Pozostałe agencje microstock (https://stock-board.info/forum-pozostale-agencje-microstock.html) +--- Wątek: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? (/watek-pond5-ktos-tu-sprzedaje.html) |
RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - maccio - 2018-09-12 Jak wejdziesz w My Financials, przy pozycji Additional Revenue from GPP masz wyjaśnienie: Items can occasionally sell for higher than list price in our Global Partner Program. This payment is a total of the revenue paid in excess of list price for your item sales in the GPP. RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - adalbert74 - 2019-01-11 Prośba o sprawdzenie... Wiem, że niewielu z Was tu wrzuca foty, ale mam prośbę o sprawdzenie możliwości zalogowania się na swoje konto (tych , którzy je jeszcze mają ) Od dwóch dni nie jestem w stanie tego zrobić - pojawia mi się (niezależnie od używanej przeglądarki) komunikat o zbyt wielu przekierowaniach i ... upa blada - nie mogę wejść na swoje konto. Program do monitorowani zarobków wyświetla komunikat: Network Error RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - yuma2 - 2019-01-11 (2019-01-11, 17:53:16)adalbert74 napisał(a): Prośba o sprawdzenie... U mnie wszystko ok, jestem na P5 codziennie od tygodnia, bez problemow RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - maccio - 2019-01-11 U mnie też ok. RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - adalbert74 - 2019-01-11 Dzięki Panowie - u mnie cały czas kicha niezależnie od przeglądarki czyściłem ciasteczka, zmieniałem nawet hasło - i nic macie jakiś pomysł, co jeszcze mogę sprawdzić? ..................... wyskakuje mi dokładnie taki komunikat: "Ta strona nie działa Strona www.pond5.com spowodowała zbyt wiele przekierowań. Usuń pliki cookie. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS" Edit: Próbowałem wejść z poziomu smartfona - i ta sama sytuacja Czy to może być jakiś problem z siecią? (korzystam z Orange) RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - maccio - 2019-01-11 Ja też ze światłowodu orange, więc to nie to. Może coś w ustawieniach "blokowanie prób śledzenia"? RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - adalbert74 - 2019-01-11 Akurat ja ze światłowodu nie korzystam - nie jest u mnie dostepny... Po próbie wejścia na stronę pond5 z poziomu telefonu skończyły mi się pomysły na sprawdzenie źródła problemu EDIT: jeszcze sprawdziłem na macu i iPhonie - to samo RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - rpd - 2019-01-11 1 Usuń ciasteczka jakim programem zewnetrznym 2 Reset modemu 3 Reset do pozycji początkowej przeglądarki (może coś włączyłeś i robi konflikt) 4 Nie mam więcej pomysłów RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - adalbert74 - 2019-01-11 rpd - dzięki - zaraz spróbuję... tylko nie mam pojęcia, jaki może to mieć związek z tym, że nie dość, ze na kilku przeglądarkach ten problem występuje - to jeszcze dodatkowo na różnych systemach (mac i winda, i jeszcze na telefonie) ??? RE: Pond5 - ktoś tu sprzedaje? - StaryNovy - 2019-01-11 Jak powyższe rady nie pomogą. To pewnie kiedyś będziesz miał szansę zalogować się z innej sieci. Ja przez pół roku nie mogłem się " dobrać" do 123RF. Albo proxy albo inna sieć ale nie moja! Wyczerpaliśmy z adminami wszelkie pomysły. Ładowałem fotki w pracy Po pół roku bez żadnej interwencji wszystko wróciło do normy. |