Jaki macie 7 Days Rank? - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Banki zdjęć - Microstock (https://stock-board.info/forum-banki-zdjec-microstock.html) +--- Dział: Fotolia (https://stock-board.info/forum-fotolia.html) +--- Wątek: Jaki macie 7 Days Rank? (/watek-jaki-macie-7-days-rank.html) |
RE: Jaki macie 7 Days Rank? - kaczor58 - 2013-01-24 ...może w stockach obowiązuje ostrzejszy wskaźnik taki SuperPARETO RE: Jaki macie 7 Days Rank? - majszter - 2013-01-24 (2013-01-23, 23:27:17)blas napisał(a): Jeśli to są prawidłowe dane z których można wyciągać dobre wnioski, to mój wniosek jest taki, że w sumie mało ludzi zarabia konkretny pieniądz na stokach.Na podstawie danych z tego wątku można wyciągną tylko taki wniosek, że na tym jednym stoku czyli FT, mało kto zarabia konkretne pieniądze. Myślę, że jest to mniej niż 100 osób. A na podstawie rankingu AJT widać, że jest mniej niż 200 Emeraldów, a od tego rankingu zaczynają się konkretne zarobki ze względu na prowizję i możliwość ustawienia swojej ceny. RE: Jaki macie 7 Days Rank? - blas - 2013-01-24 Zapomniałem dodać, że w domyśle aproksymowałem ranking Fotolia na micro stocki w ogóle i stąd wniosek o tych 5000 zarabiających Oczywiście ograniczając do Fotolia będzie tak jak piszesz. RE: Jaki macie 7 Days Rank? - fotoaloja - 2013-01-29 A ja mam ciągle w granicach takich liczb: całkowity: 11.150 tygodniowy: 10.400 No a jeśli chodzi o sprzedaż, to na początku był to mój ulubiony bank, który dawał nadzieję, że w ogóle uda mi się zarabiać na stockach. A potem miałam przerwy długie w uploadzie (z małymi zrywami do pracy) i sprzedaż padła na łeb na szyję właśnie na Fotolii chyba najbardziej. Obecnie znów jestem na tym 'zrywie do pracy' (oby był dłuższy) i sprzedaż lekko drgneła, szału oczywiście jednak nie ma. Rozśmieszyło właśnie coś: szyję serduszka i pisanki, kupuję sztuczne kwiatki i kombinuję stary płot do zdjęć, a tu nagle pośród moich nowych 'cudeniek', wrzuconych zgodnie z sezonem walentynkowo-wiosenno-wielkanocnym ... najlepiej sprzedaje się stara fotka z dmuchawcami z czasów jak kupiłam moją lustrzankę i zarośniętą działkę Kofam stocki Za jakiś czas może zmieni się ten Days Rank? Zobaczę, na razie nie widzę żeby to się jakoś wiązało z bieżącą sprzedażą ... RE: Jaki macie 7 Days Rank? - Taki Szlachcic - 2013-01-29 [Konto tego uzytkownika o szlacheckim nazwisku zostalo usuniete.] RE: Jaki macie 7 Days Rank? - blas - 2013-01-29 ale innym też mogą się lepiej sprzedawać, więc mimo że masz świetną sprzedaż spadasz w rankingu, bo inni mają świetniejszą RE: Jaki macie 7 Days Rank? - SHaiith - 2013-01-30 Sam nie wiem o co chodzi. Mi wychodzi. Ranking 7 dniowy = 1.230 Ranking Całkowity = 7.860 A ostatnio mi połowę paczki odwalili, a sprzedaż stoi w miejscu od kilku dni. I bądź tu mądry. RE: Jaki macie 7 Days Rank? - MaxyM - 2013-01-30 Też nie wiem... Dziś Całkowity: 6000 7 dniowy: 660 RE: Jaki macie 7 Days Rank? - rpd - 2013-02-06 Od ponad tygodnia mam padaczkę straszną a ranking mi skacze do góry ... i bądź tu mądry. RE: Jaki macie 7 Days Rank? - harley_ - 2013-02-07 Widocznie inni mają jeszcze większą padaczkę. |