Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - Wersja do druku +- Stock Board - forum fotografii stockowej (https://stock-board.info) +-- Dział: Ogólnotematycznie (https://stock-board.info/forum-ogolnotematycznie.html) +--- Dział: Ogólnie o stock photography (https://stock-board.info/forum-ogolnie-o-stock-photography.html) +--- Wątek: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok (/watek-postanowienia-noworoczne-na-nowy-rok.html) |
RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - fotek - 2015-01-01 (2015-01-01, 12:35:31)borzywoj napisał(a): Fotek pozytywnie rozwaliłeś mnie tym tekstem o wietrze we włosach i miodzie - z całego serca życzę Tobie jak najwięcej tego wiatru Dzięki... trochę włosów jeszcze mam, wiec mysle, ze da sie ten wiatr złapac RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - fotoaloja - 2015-01-01 a to ile much zabiłeś, żeby mieć te trochę włosów?;P RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - fotek - 2015-01-01 (2015-01-01, 17:29:18)fotoaloja napisał(a): a to ile much zabiłeś, żeby mieć te trochę włosów?;P Oj Jolcia... nie przeczytałas uważnie mojej porady... zabijanie much nie jest konieczne RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - fotoaloja - 2015-01-01 no ale muchi bez nóg umrą, no bo nie siędą na gówienku RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - GregorK - 2015-01-01 (2015-01-01, 18:36:54)fotoaloja napisał(a): no ale muchi bez nóg umrą, no bo nie siędą na gówienku siądą, siądą, dupskiem siądą RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - Nightman - 2015-01-01 przeca dupskiem to one robią gówienka RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - Esdras - 2015-01-01 Muchy na miód też nie "idą " trzeba by czymś innym posmarować RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - fotek - 2015-01-01 (2015-01-01, 20:34:47)Esdras napisał(a): Muchy na miód też nie "idą " trzeba by czymś innym posmarować Ja sugeruje miód, a desperaci niech smarują tym "czymś innym" RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - yanuz - 2015-01-01 Może włosy nie są tak bardzo potrzebne. Miałem kolegę który już po dwudziestce kompletnie wyłysiał. Ale pływał codziennie i czasami można było go pomylić ze Szwarcenegerem. Nazywaliśmy go Żelazny. Oj miał powodzenie wśród kobiet... RE: Postanowienia noworoczne na Nowy Rok - milosz - 2016-01-03 (2014-12-31, 15:26:49)milosz napisał(a): Na rok 2015 postanawiam:rzeczywistość 2015: -dobicie do 30k na Shutterstock nie wyszło, różnorodność trochę wzrosła, raczej miało to sens -zarobki nieco się ustabilizowały (do końca zadowalające chyba nigdy nie będą ) -poczułem, że zabawa w inne stocki ma sens i to całkiem całkiem - gdzieś tam byłem ale nie aż tak daleko - troszkę się rozwinąłem - trochę wyluzowałem -stąd nie zrealizowane do końca plany na 2016 postanawiam: - wynieść się do lasu, mieć "pod ręką" pejzaże i tematy do pstrykania -rozkręcić tworzenie i sprzedaż filmików -dalej cisnąć zdjęcia, ale czasem w bardziej umiarkowanym - nie aż tak jak dawniej stresującym tempie - wyciskać coraz więcej z reszty stocków -mimo wyniesienia się do lasu (oby) rozwijać firmę i poprawiać wyniki - i na stockach i poza. Porównując Shutterstock z 2014 i 2015 poprawiłem wynik $$$$ o 36%, na reszcie stocków praktycznie zacząłem w 2015 także nie ma co porównać 3 stycznia... co tak cicho w tym wątku??? nikt nic? |